Μαγνητικές σκούπες για μεγάλες επιφάνειες και για επιφάνειες αεροδρομίων – μαγνητικά σάρωθρα

Μαγνητική σκούπα για μεγάλες επιφάνειες πλάτους 3000 mm

Μαγνητικά σάρωθρα για επιφάνειες αεροδρομίωνΗ μαγνητική σκούπα προορίζεται για τη συλλογή μεταλλικών προσμείξεων (ρινισμάτων, καρφιών, τριχών από μεταλλικές βούρτσες) από τις επιφάνειες αεροδρομίων. Τη σκούπα μπορείτε εύκολα να την τοποθετήσετε σε όχημα εξοπλισμένο με συσκευή ανάρτησης. Με τη χρήση της μαγνητικής σκούπας θα μειώσετε σημαντικά την εμφάνιση των ανεπιθύμητων μεταλλικών αντικειμένων στο διάδρομο του αεροδρομίου, με το οποίο θα αυξάνετε την ασφάλεια του αεροδρομίου.  Η μαγνητική σκούπα είναι εξοπλισμένη με πολύ ισχυρούς μαγνήτες νεοδυμίου.

Πλεονεκτήματα της μαγνητικής σκούπας

 • γρήγορος καθαρισμός της επιφάνειας, μείωση των ελαττωμάτων και τραυματισμών
 • εξοικονόμηση χρόνου, υψηλή απόδοση εργασίας
 • εύκολο στη χρήση
 • εύκολος καθαρισμός – μηχανισμός με μοχλό
 • πλάτος της μαγνητικής επιφάνειας 3000 mm – κατόπιν παραγγελίας θα κατασκευάσουμε και διαφορετικό πλάτος
 • σχεδιασμός από ανοξείδωτο χάλυβα
 • υψηλή αντοχή

Καθαρισμός της επιφάνειας αεροδρομίου

 

Συμπεριφερόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα σε κάθε πελάτη μας. Παράγουμε εξατομικευμένες κατασκευές ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά με την προσφορά για την μαγνητική σκούπα

 

Μαγνητική σκούπα για μεγάλες επιφάνειες πλάτους 9000 mm

Μαγνητική σκούπα για μεγάλες επιφάνειες πλάτους 9000 mmΗ μαγνητική σκούπα αποτελείται από τρία ξεχωριστά καρότσια, τα οποία συνδέονται σε ένα ενιαίο σύνολο. Το κύριο καρότσι έχει καθ’ ύψος ρυθμιζόμενο ράβδο ζεύξης εύρος 280-480 mm από το οδόστρωμα και τα δυο ρυμουλκούμενα (σύνδεσης) καρότσια έχουν σταθερό ράβδο ζεύξης. Το καθαρό ύψος όλων των καροτσιών είναι 120 mm.  Η σκούπα είναι ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος μεταξύ των 40-120 mm από το οδόστρωμα και είναι εφοδιασμένη με δυο πλαστικά ανεμόπτερα (προφυλακτήρες) προ της επαφής με το οδόστρωμα.  Τα καρότσια έχουν καθ’ ύψος ρυθμιζόμενους τροχούς κίνησης  για εύκολη σύνδεση και χειρισμό.

Σύνδεση των καροτσιών σε συγκρότημα

Μαγνητική σκούπα για μεγάλες επιφάνειες – καρότσια δίπλα τους (μεταξύ τους - ένα δίπλα στο άλλο)Το κύριο καρότσι έχει συρόμενα βραχίονα με μήκους ανάσυρσης περίπου 1200 mm. Στα άκρα των βραχιόνων υπάρχουν σφαίρες για τη σύνδεση των πλευρικών καροτσιών. Όλα εκτός της ράβδου ζεύξης είναι ρυθμιζόμενα χωρίς χρήση εργαλείων.

Μαγνητική σκούπα για μεγάλες επιφάνειες – καρότσια ένα πίσω από το άλλοΤα καρότσια μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους (μέγιστο πλάτος 9480 mm) ή κατά τη διέλευση ή άλλο χειρισμό το ένα πίσω από το άλλο  (πλάτος 3680 mm).

Το βάρος ολοκλήρου του συγκροτήματος είναι περίπου 790 kg. Τα καρότσια είναι εξοπλισμένα με LED φώτα και σήμανσης κινδύνου (αυτοκόλλητα).

Παραδείγματα χρήσης

 • Διάδρομοι, διάδρομοι τροχοδρόμησης και ορθοστάτες στα αεροδρόμια
 • Εκτεταμένοι χώροι στάθμευσης
 • Πίστες αγώνων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών
 • Χώρος βιομηχανικών περιοχών
 • Πλατφόρμες (κέντρα) εφοδιαστικής (Logistics)

Συμπεριφερόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα σε κάθε πελάτη μας. Παράγουμε εξατομικευμένες κατασκευές ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά με την προσφορά για την μαγνητική σκούπα

Η μαγνητική σκούπα προορίζεται για τη συλλογή μεταλλικών προσμείξεων (ρινισμάτων, καρφιών, τριχών από μεταλλικές βούρτσες) από τις επιφάνειες αεροδρομίων. Τη σκούπα μπορείτε εύκολα να την τοποθετήσετε σε όχημα εξοπλισμένο με συσκευή ανάρτησης. Με τη χρήση της μαγνητικής σκούπας θα μειώσετε σημαντικά την εμφάνισητων ανεπιθύμητων μεταλλικών αντικειμένων στο διάδρομο του αεροδρομίου, με το οποίο θα αυξάνετε την ασφάλεια του αεροδρομίου. Η μαγνητική σκούπα είναι εξοπλισμένη με πολύ ισχυρούς μαγνήτες νεοδυμίου.