Μαγνήτες σε ράβδος για εργαστήρια γαλβανισμού και βερνικώματος

Μαγνήτες σε ράβδος για εργαστήρια γαλβανισμού και βερνικώματοςΟ μαγνήτης σε ράβδος βρίσκει ιδιαίτερη εφαρμογή στα εργαστήρια γαλβανισμού και βερνικώματος. Συχνά χρησιμοποιείται για το τράβηγμα των εξαρτημάτων από δεξαμενές ή από άλλο χειρότερα ευπρόσιτο σημείο. Για τις δραστηριότητες αυτές, ο μαγνήτης σε ράβδος είναι για τα εργαστήρια γαλβανισμού και βερνικώματος υπέροχος βοηθός.

Ο μαγνήτης σε ράβδος είναι εξοπλισμένος με ανισοτροπικό μαγνήτη φερρίτη. Ο μαγνήτης είναι τοποθετημένος σε κινητή άρθρωση, ώστε ο χειρισμός του μαγνήτη είναι πολύ άνετος. Η λαβή είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα. Το συνήθης  μήκος της λαβής είναι 2 μέτρα, κατόπιν συμφωνίας μπορεί να παρέχεται λαβή μεγαλύτερη. Κατόπιν αιτήματος, ο μαγνήτης σε ράβδο μπορεί να εξοπλιστεί και με πολύ ισχυρό μαγνήτη νεοδυμίου NdFeB.

On-line πώληση εξοπλισμούς χειρισμού

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία

Αγορά μαγνήτη

Άλλοι εξοπλισμοί χειρισμού, που θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε

Μαγνητικό ορθογωνιόμετροΜαγνητικό ορθογωνιόμετρο
Το μαγνητικό ορθογωνιόμετρο εξοικονομεί χρόνο κατά τη διάρκεια της συγκόλλησης των διάφορων προφίλ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη συγκόλληση υλικού σε ορθή γωνία, 45° ή στο επίπεδο.

 

Χειροκίνητη μηχανή χειρισμού λαμαρινών Χειροκίνητη μηχανή χειρισμού λαμαρινών
Η χειροκίνητη μηχανή χειρισμού λαμαρινών διευκολύνει την εργασία με λαμαρίνες. Τη λαμαρίνα μπορείτε απλά να τη μετακινείτε, να την περιστρέφετε και διαφορετικά να τη χειρίζεστε.

 

 

Μαγνητικοί συλλέκτες ρινισμάτωνΜαγνητικοί συλλέκτες ρινισμάτων
Ο χειροκίνητος μαγνητικός συλλέκτης ρινισμάτων χρησιμοποιείται για τη συλλογή των μεταλλικών προσμίξεων σε εργαστήρια μεταλλουργικά και εφαρμοστών.

 

Μαγνητικός χειριστικός ράβδος Μαγνητικός χειριστικός ράβδος
Ο χειριστικός ράβδος διευκολύνει και επιταχύνει την τοποθέτηση των λαμαρινών σε πρέσες και το βγάλσιμό τους ή τον χειρισμό με τις πυρακτωμένες λαμαρίνες.

 

Φορητός μαγνήτηςΦορητός μαγνήτης
Ο φορητός μαγνήτης διευκολύνει την εργασία με τις λαμαρίνες. Έχει ευρεία εφαρμογή, ιδίως στα εργοστάσια συμπίεσης.

 

Μαγνητικός διαχωριστής λαμαρινώνΜαγνητικός διαχωριστής λαμαρινών
Ο μαγνητικός διαχωριστής λαμαρινών χρησιμεύει για το ομαλό ξεκόλλημα των στοιβαγμένων λαμαρινών.