Μαγνητικοί διαχωριστές ξηρών μειγμάτων με αυτόματο καθαρισμό

Διμερής μαγνητικός διαχωριστής για ξηρά μείγματα (MSV PO)

Διμερής μαγνητικός διαχωριστής για ξηρά μείγματαΟ μαγνητικός διαχωριστής με αυτόματο καθαρισμό χρησιμεύει για τον διαχωρισμό των μεταλλικών μαγνητικών προσμίξεων. Συνήθως προσφέρουμε τρεις τύπους με εσωτερική διάσταση 250x250, 400x400 και 500x500 με χωρητικότητα έως των 150 t/h.

Καθαρισμός του μαγνητικού διαχωριστή

Διμερής μαγνητικός διαχωριστής για ξηρά μείγματαΗ αρχή του αυτόματου καθαρισμού βασίζεται στο γεγονός, ότι το υλικό χύνεται από το κεντρικό τμήμα του μαγνητικού διαχωριστή και πάντα μετά του ρυθμισμένου διαστήματος οι πιασμένες μεταλλικές προσμίξεις περνούν  προς την αριστερή ή δεξιά εξαγωγή (χοάνη) (βλέπε την κινούμενη σχεδίαση πιο κάτω). Μεγάλο πλεονέκτημα είναι, ότι κατά τον καθαρισμό δε διακόπτεται ή ροή του υλικού.

Συμπεριφερόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα σε κάθε πελάτη μας. Παράγουμε εξατομικευμένες κατασκευές ανάλογα με τις ανάγκες σας. Γράψτε την προσφορά σας για το διαχωριστικό

Το παρόν προϊόν το κατασκευάζει η εταιρεία μας. Τη συναρμολόγηση και τις υπηρεσίες τις εκτελούν οι δικοί μας επαγγελματικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί.

Εμψύχωση του καθαρισμού του διμερής διαχωριστή

Εμψύχωση του καθαρισμού του διμερής διαχωριστή

 

Μονομερής μαγνητικός διαχωριστής για ξηρά μείγματα (MSV PO J)

Μονομερής μαγνητικός διαχωριστής για ξηρά μείγματαΟ μαγνητικός διαχωριστής αυτός χρησιμεύει για το διαχωρισμό των μεταλλικών μαγνητικών προσμείξεων. Είναι εξοπλισμένος με ισχυρούς μαγνήτες νεοδυμίου. Χάρη στη μοναδική μέθοδο καθαρισμού των σωλήνων μπορούν να διαχωριστούν και μεταλλικές προσμείξεις μεγαλύτερες από 5 mm, οι οποίες θα μπορούσαν τον αναφερόμενο διμερής διαχωριστή να τον καταστρέψουν. Σημαντικός παράγοντας είναι επίσης οι μικρότερες απαιτήσεις για χώρο.

Καθαρισμός του μαγνητικού διαχωριστή

Μονομερής μαγνητικός διαχωριστής για ξηρά μείγματαΣε αυτόν τον τύπο του διαχωριστή, η αρχή του αυτόματου καθαρισμού βασίζεται στο, ότι το υλικό χύνεται από το πλευρικό τμήμα του μαγνητικού διαχωριστή και πάντα μετά το ρυθμισμένο διάστημα οι συλλαμβανόμενες μεταλλικές προσμίξεις περνούν στην άλλη πλευρά προς τη χοάνη. Ο καθαρισμός των μαγνητικών σωλήνων θα πραγματοποιηθεί με τη μεταφορά των ανοξείδωτων σωλήνων και οι μεταλλικές προσμίξεις περνούν στην πλευρική χοάνη.

Μετατόπιση μαγνητικών σωλήνων 

 

Συμπεριφερόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα σε κάθε πελάτη μας. Παράγουμε εξατομικευμένες κατασκευές ανάλογα με τις ανάγκες σας. Γράψτε την προσφορά σας για το διαχωριστικό

Το παρόν προϊόν το κατασκευάζει η εταιρεία μας. Τη συναρμολόγηση και τις υπηρεσίες τις εκτελούν οι δικοί μας επαγγελματικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί.

Κινούμενη σχεδίαση του καθαρισμού του μονομερής διαχωριστή ξηρών μειγμάτων

Princíp čistenia

 

 

 

 

Μονομερής μαγνητικός διαχωριστής για ξηρά μείγματα – τριών επιπέδωνΟ μαγνητικός διαχωριστής χειρίζεται μέσω πνευματικών στοιχειών FESTO και η διαδικασία καθαρισμού ελέγχεται μέσω του προγραμματιζόμενου αυτόματου PLC - SIEMENS.

 
-->

Άλλοι τύποι μαγνητικών διαχωριστών για ξηρά μείγματα

Μαγνητικοί διαχωριστές  πλακών
Deskový magnetický separátorΟ μαγνητικός διαχωριστής χρησιμοποιείται για το διαχωρισμό προσμείξεων από ελάχιστα διαπερατά μείγματα με μειωμένη ικανότητα ροής και με υλικό που έχει μεγαλύτερο μέγεθος κόκκου, το οποίο ήδη από την μαγνητική γρίλια, δεν έπεσε ομαλά

Μαγνητική πλάκα
Μαγνητική πλάκαΗ μαγνητική πλάκα πάνω σε μεταφορέα χρησιμεύει για το διαχωρισμό των μικρών ποσοτήτων μεταλλικών μαγνητικών προσμείξεων από ελάχιστα διαπερατά μείγματα που μεταφέρονται στην μεταφορική ταινία.

Μαγνητικός διαχωριστής πάνω σε μεταφορική ταινία
Μαγνητικός διαχωριστής μετάλλων πάνω σε μεταφορική ταινία Ο μαγνητικός διαχωριστής μετάλλων χρησιμοποιείται για το διαχωρισμό κυρίως των μεταλλικών μαγνητικών προσμείξεων από ελάχιστα διαπερατά μείγματα που μεταφέρονται στην μεταφορική ταινία.

Μαγνητικά τύμπανα
Μαγνητικά τύμπανα Το μαγνητικό τύμπανο είναι σχεδιασμένα για το διαχωρισμό των μεταλλικών, μαγνητικών τμημάτων από τα χύδην μείγματα (έγχρωμα μέταλλα, πλαστικούς κόκκους, μείγματα αποβλήτων, άνθρακα).

Μαγνητικός κύλινδρος
Μαγνητικός κύλινδρος Το μαγνητικός κύλινδρος είναι σχεδιασμένα για το διαχωρισμό των μεταλλικών, μαγνητικών τμημάτων από τα χύδην μείγματα (έγχρωμα μέταλλα, πλαστικούς κόκκους, μείγματα αποβλήτων, άνθρακα).

Μαγνητικές ράβδοι
Μαγνητικές ράβδοιΟι μαγνητικές ράβδοι είναι εξοπλισμένες με πολύ ισχυρούς μαγνήτες νεοδυμίου NdFeB. Χάρη στο πολύ λεπτό τοίχωμα κάλυψης του σωλήνα η προκύπτουσα μαγνητική δύναμη στην επιφάνεια του μαγνητικού σωλήνα είναι 6 300 και 8 900 G.

Μαγνήτης στη χοάνη
Μαγνήτης στη χοάνη μηχανής χύτευσης με έγχυσηΟ μαγνήτης στη χοάνη μηχανής χύτευσης με έγχυση βρίσκει εφαρμογή κυρίως στη βιομηχανία πλαστικών, ειδικά αν χρησιμοποιούνται υλικά σε μορφή κόκκων ή θρυμματισμένα υλικά.