Στον παρακάτω πίνακα θα βρείτε τύπους μαγνητών που χρησιμοποιούνται για σκοπούς γραφείου. Αν θέλετε να σας στείλουμε την ολοκληρωμένη σειρά των μαγνητών φερρίτη, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε  μαζί μας

On-line πώληση μαγνητών

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία

ΑΓΟΡΑ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΓΟΡΑ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΘΗΚΗ

Προσφορά συνηθισμένων μαγνητών γραφείου

Πραγματικό μέγεθος Ονομασία Αρ. παραγγελίας Περιγραφή
Ασθενέστεροι
 

Συνηθισμένοι μαγνήτες γραφείου

FMI-A
(12 x 5)
10402 Ισοτροπικός μαγνήτης φερρίτη, διαμέτρου 12, πάχους 5 mm, μπορεί αξιόπιστα να συγκρατήσει στο μαγνητικό πίνακα 1 φύλλο χαρτιού μεγέθους A4 (ανάλογα με το πάχος της λαμαρίνας του μαγνητικού πίνακα)
 

Συνηθισμένοι μαγνήτες γραφείου

FMI-A
(16 x 5)
10404 Ισοτροπικός μαγνήτης φερρίτη, διαμέτρου 16, πάχους 5 mm, μπορεί αξιόπιστα να συγκρατήσει στο μαγνητικό πίνακα 2 φύλλα χαρτιού μεγέθους A4 (ανάλογα με το πάχος της λαμαρίνας του μαγνητικού πίνακα)
 

Συνηθισμένοι μαγνήτες γραφείου

FMI-A
(20 x 5)
10407 Ισοτροπικός μαγνήτης φερρίτη, διαμέτρου 20, πάχους 5 mm, μπορεί αξιόπιστα να συγκρατήσει στο μαγνητικό πίνακα 3 φύλλα χαρτιού μεγέθους A4 (ανάλογα με το πάχος της λαμαρίνας του μαγνητικού πίνακα)
 

Συνηθισμένοι μαγνήτες γραφείου

FMI-A
(26 x 5)
10406 Ισοτροπικός μαγνήτης φερρίτη, διαμέτρου 26, πάχους 5 mm, μπορεί αξιόπιστα να συγκρατήσει στο μαγνητικό πίνακα 5 φύλλα χαρτιού μεγέθους A4 (ανάλογα με το πάχος της λαμαρίνας του μαγνητικού πίνακα)
 

Συνηθισμένοι μαγνήτες γραφείου

FMI-B
(28 x 15 x 5)
10400 Ισοτροπικός μαγνήτης φερρίτη, διαμέτρου 28, πάχους 5 mm, μπορεί αξιόπιστα να συγκρατήσει στο μαγνητικό πίνακα 5 φύλλα χαρτιού μεγέθους A4 (ανάλογα με το πάχος της λαμαρίνας του μαγνητικού πίνακα)
Ισχυρότεροι
 

Συνηθισμένοι μαγνήτες γραφείου

FMA-A
(27 x 6)
10310 Ανισοτροπικός μαγνήτης φερρίτη, διαμέτρου 27, πάχους 6 mm, μπορεί αξιόπιστα να συγκρατήσει στο μαγνητικό πίνακα περίπου 10 φύλλα χαρτιού μεγέθους A4 (ανάλογα με το πάχος της λαμαρίνας του μαγνητικού πίνακα)
 

Συνηθισμένοι μαγνήτες γραφείου

FMA-A
(27 x 10)
10309 Ανισοτροπικός μαγνήτης φερρίτη, διαμέτρου 27, πάχους 10 mm, μπορεί αξιόπιστα να συγκρατήσει στο μαγνητικό πίνακα περίπου 13 φύλλα χαρτιού μεγέθους A4 (ανάλογα με το πάχος της λαμαρίνας του μαγνητικού πίνακα)
 

Συνηθισμένοι μαγνήτες γραφείου

MVP-30 NdFeB-P 60101 Πολύ ισχυρός μαγνήτης τοποθετημένος σε μια πλαστική θήκη για την εύκολη αφαίρεση από τον πίνακα. Συγκρατεί μέχρι και 24 φύλλα χαρτιού μεγέθους Α4 (ανάλογα με το πάχος της λαμαρίνας του μαγνητικού πίνακα). Κατάλληλο για τη στερέωση π.χ. μεγάλων σχεδίων. Η διάμετρος της πλαστικής θήκης είναι 30 mm.

Σας αρέσουν μαγνήτες με περισσότερα χρώματα;

Διαθέτουμε χρωματιστούς  μαγνήτες μεγέθους 20 και 26 x 5 (10407, 10406).

Μαγνήτες γραφείου

Η εταιρεία μας παράγει πολύχρωμους μαγνήτες γραφείου σε πέντε βασικά χρώματα (κόκκινο, μπλε, πράσινο, κίτρινο, άσπρο).  Συνήθως αποστέλλουμε έγχρωμους μαγνήτες γραφείου με διάμετρο 15, 16, 20 και 26 mm, το πάχος τους είναι πάντα 5 mm.  Μπορείτε να αγοράσετε τους μαγνήτες είτε σε ατομική συσκευασία, είτε σε εμπορική συσκευασία των 10 τεμαχίων. On-line πώληση μαγνητών Στο ηλεκτρονικό μας […]

Μαγνήτες σε πλαστική θήκη

Πολύ ισχυροί μαγνήτες γραφείου ενσωματωμένοι σε πλαστική θήκη. Στον μαγνητικό πίνακα συγκρατούν μέχρι και 25 κομμάτια χαρτιού γραφείου μεγέθους Α4. Είναι κατάλληλα να συγκρατήσουν π.χ. σχέδια μεγάλου μεγέθους. Παραδίδουμε τους μαγνήτες χωρίς τύπωση ή τυπωμένα με το λογότυπο της εταιρείας MAGSY. Σε περίπτωση παραγγελίας μαγνητών με το λογότυπο της MAGSY σας προσφέρουμε σημαντική έκπτωση. On-line πώληση […]

Μαγνήτες σε μεταλλική κασετίνα

Πολύ ισχυρός μαγνήτης νεοδυμίου NdFeB ενσωματωμένος σε μεταλλική θήκη.  Ο μαγνήτης είναι τόσο ισχυρός και ικανός  ώστε να συγκρατεί μέχρι και 15 κομμάτια χαρτιού γραφείου μεγέθους Α4. Λόγω του εργονικού σχήματος της μεταλλικής θήκης ο χειρισμός του μαγνήτη γίνεται ευχάριστος. Η μεταλλική θήκη αυξάνει επίσης την αντίσταση του μαγνήτη και μειώνει τον κίνδυνο φθοράς του. Ετοιμάσαμε για σας, […]

Μαγνητικοί αριθμοί

Η συσκευασία περιέχει πάντα 3 σετ αριθμών και συμβόλων. Οι μαγνητικοί αριθμοί είναι εξαιρετικό εργαλείο μάθησης, ιδίως για τους μικρούς μαθητές, οι οποίοι μπορούν έτσι να μάθουν τις βασικές αρχές των μαθηματικών (πρόσθεση, αφαίρεση, μικρό πίνακα πολλαπλασιασμού). Χάρη σε αυτό το παιχνίδι – τα παιδιά θα βρουν τη μάθηση των μαθηματικών διασκεδαστική.  Το ύψος των αριθμών […]