Μαγνητικές ετικέτες - C-προφίλ στα ράφια

Μαγνητικές ετικέτες - C-προφίλΤο μαγνητικό C-προφίλ επιτρέπει τον πολύ γρήγορο και εύκολο εντοπισμό των αποθεμάτων, ραφιών κλπ. Κάθε μαγνητικό c- προφίλ συμπεριλαμβάνει χάρτινη ετικέτα και διαφανές φύλλο PVC. Εισάγετε τη σταθερή εγγράψιμη χάρτινη ετικέτα στο c- προφίλ μαζί με το διαφανές φύλλο PVC (προστατεύει την ετικέτα από ρύπους, σκόνη κλπ.) και τοποθετήστε την σε οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια.

Διαστάσεις μαγνητικής ετικέτας - C- προφίλ

Διαθέτουμε C- προφίλ με πλάτος 20, 30 και 50 mm. Το μαγνητικό C-προφίλ είναι σε ρολό των 50 m, η σταθερή χάρτινη ετικέτα και το διαφανές φύλλο PVC κόβονται στο μήκος του 1 m. Μπορείτε να παραγγείλετε μέτρα σε οποιοδήποτε αριθμό. Προμηθεύουμε την πλήρη συσκευασία (μαγνητικό C-προφίλ + χάρτινη ετικέτα + διαφανές φύλλο PVC).

On-line πώληση

Στο δικό μας e-shop σίγουρα θα επιλέξετε

Αγορά μαγνήτη

 

Σχετικά μαγνητικά προϊόντα

Μαγνητικές  μεμβράνεςΜαγνητικές  μεμβράνες
Πουλάμε μαγνητικές μεμβράνες σε διάφορα χρώματα και φινιρίσματα. Είναι κατάλληλες και ως μεταφορέας διαφήμισης. Εύκολα μπορεί να κοπεί με ψαλίδι. 

 

Αυτοκόλλητες μαγνητικές ταινίεςΑυτοκόλλητες μαγνητικές ταινίες
Τη μαγνητική ταινία θα την κολλήσετε με αυτοκόλλητο στρώμα σε οποιοδήποτε αντικείμενο, το οποίο, στη συνέχεια θα το συνδέσετε στη μαγνητική επιφάνεια.

 

Μαγνητικές θήκεςΜαγνητικές θήκες
Η μαγνητική θήκη χρησιμοποιείται στην κατάσταση των αποθηκών  για τη διάκρισητων ραφιών ή στην παραγωγή για τη διάκριση των παραγωγικών διαδικασιών.

 

Μαγνητικό χαρτί Μαγνητικό χαρτί
Το μαγνητικό φωτογραφικό χαρτί είναι μεγέθους Α4 και μπορείτε σ΄ αυτό να εκτυπώσετε χωρίς ανησυχία σε λέιζερ και inkjet εκτυπωτή.