Μαγνήτες

Μαγνήτες νεοδυμίου NdFeB

Πολύ ισχυροί μαγνήτες νεοδυμίου NdFeB

Ο μαγνήτης νεοδυμίου (NdFeB) είναι αυτή τη στιγμή ο ισχυρότερος μόνιμος μαγνήτης. Αυτοί οι μαγνήτες έχουν ακόμη και σε μικρά μεγέθη μεγάλη δύναμη.

Μαγνήτες σαμαρίου SmCo

Ανθεκτικοί μαγνήτες σαμαρίου-κοβαλτίου SmCo

Ο μαγνήτης σαμαρίου (SmCo) ανήκει στους πιο ισχυρούς μαγνήτες. Το σημαντικό τους πλεονέκτημα είναι η αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες. Μπορεί να φτάσει έως τους 300 °C.

Μαγνήτες AlNiCo

Μαγνήτες AlNiCo

Ο μαγνήτης AlNiCo ανήκει στους πολύ ισχυρούς μαγνήτες. Το σημαντικότερο πλεονέκτημά τους είναι η αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες. Μπορεί να φτάσει και τους 525 °C.

Μαγνήτες από φερρίτη

Μαγνήτες φερρίτη

Ο μαγνήτης από φερρίτη είναι ο κλασικός μαύρος μαγνήτης. Σύμφωνα με τη διαδικασία παραγωγής διαιρούνται σε ισοτροπικούς (ασθενέστερους) μαγνήτες και ανισοτροπικούς μαγνήτες..

Μαγνήτες γραφείου

Μαγνήτες γραφείου

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο στα γραφεία, αλλά και σε σχολεία και ιδιωτικές κατοικίες. Πουλάμε έγχρωμους μαγνήτες και συχνά χρησιμοποιούμε μαγνήτες από φερρίτη.

Επικαλυμμένοι μαγνήτες

Επικαλυμμένοι μαγνήτες

Οι μαγνήτες είναι επικαλυμμένοι με λεπτή στρώση PVC, με τις οποίες απαλλάσσονται οι αιχμηρές άκρες και δεν λερώνει και δεν φθείρει το αντικείμενο στερέωσης.

Ξύλινοι μαγνήτες

Ξύλινοι μαγνήτες για παιδιά

Είναι κατάλληλοι για τη συγκράτηση παιδικών εικόνων στο ψυγείο ή στους μαγνητικούς πίνακες, όπου αισθητικά δεν δίνουν την κρύα εντύπωση των κλασικών μαγνητών.

Μαγνήτες clip

Μαγνήτες clip

Οι μαγνήτες είναι πολύ ισχυροί μαγνήτες νεοδυμίου NdFeB καλυμμένοι με ελαστικό στρώμα που προστατεύει τους μαγνήτες από τη φθορά.

Αδιάβροχοι ελαστικοποιημένοι μαγνήτες νεοδυμίου

Αδιάβροχοι ελαστικοποιημένοι μαγνήτες νεοδυμίου

Οι μαγνήτες αυτοί νεοδυμίου είναι πλήρως καλυμμένοι με στρώση καουτσούκ, η οποία παρέχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα: ανθεκτικότητα σε νερό και προστασία κατά του γρατσουνίσματος.