Μαγνητικά τύμπανα ανεβάσματος

Μαγνητικό τύμπανο ανεβάσματος διώροφο (MBVD)

Μαγνητικά τύμπανα ανεβάσματοςΤο μαγνητικό τύμπανο αποτελείται από στατικό μαγνητικό πυρήνα και περιστρεφόμενη επένδυση με φορείς, στους οποίους  συλλαμβάνονται οι μεταλλικές προσμείξεις.

Το κάτω τύμπανο συλλαμβάνει τις μεταλλικές προσμείξεις από τον ιμάντα μεταφοράς, το μη-μαγνητικό υλικό ακολούθως μεταφέρεται στον μεταφορέα.

Το άνω τύμπανο αναλαμβάνει τις μεταλλικές προσμείξεις από το κάτω τύμπανο και χύνονται σε ξεχωριστή χοάνη.  Κάθε τύμπανο έχει δικό του κινητήρα και κιβώτιο ταχυτήτων.

Αναλαμβάνοντας το υλικό μεταξύ του μεταφορέα και του μαγνητικού τυμπάνου και στη συνέχεια μεταξύ των δυο τυμπάνων γίνεται εξαερισμός του, ο οποίος βοηθά τον διαχωρισμό των μετάλλων από το κολλώδης υλικό.

Πλεονεκτήματα του διαχωριστή

  • εξαιρετικά αποτελεσματικός δυο σταδίων διαχωρισμός
  • κατάλληλο για κολλώδη υλικά
  • διπλάσιος εξαερισμός – αύξηση της αποτελεσματικότητας διαχωρισμού των κολλώδη υλικών

Τι υλικά μπορεί να διαχωρίζει

  • Χύδην υλικά που μεταφέρονται στον ιμάντα μεταφοράς με που δε χύνονται εύκολα.
  • Κολλώδες και δύσκολα διαχωριζόμενα υλικά. materiály
 

Συμπεριφερόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα σε κάθε πελάτη μας. Παράγουμε εξατομικευμένες κατασκευές ανάλογα με τις ανάγκες σας. Γράψτε την προσφορά σας για το διαχωριστικό

Το παρόν προϊόν το κατασκευάζει η εταιρεία μας. Τη συναρμολόγηση και τις υπηρεσίες τις εκτελούν οι δικοί μας επαγγελματικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί.

Η αρχή του διώροφου διαχωρισμού