Κλασσικές μαγνητικές θήκες

Μαγνητική θήκη

Χρησιμοποιώντας τις μαγνητικές θήκες  μπορείτε εύκολα και προσεγμένα να τοποθετήσετε π.χ. τις κάρτες αποθεμάτων απευθείας στο σύστημα ραφιών σε σημεία που είναι τα πιο κατάλληλα για σας. Το έγγραφο που τοποθετείτε σε αυτή τη θήκη είναι κινητή και μπορεί πολύ εύκολα να αντικατασταθεί. Η μαγνητική αυτή θήκη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί π.χ. στα μητρώα και στην καταγραφή δεδομένων σχετικά με ένα συγκεκριμένο προϊόν, το οποίο περνά μέσα από τη διαδικασία παραγωγής και έχουν πραγματοποιηθεί σε αυτό περισσότερες διαδικασίες  παραγωγής. 

Διαστάσεις μαγνητικών θηκών

Διαθέτουμε θήκες σε τέσσερα βασικά μεγέθη: A3, A4, A5 και σε μέγεθος επαγγελματικής κάρτας.

On-line πώληση

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία

Αγορά μαγνητικές θήκες

 

Σχετικά μαγνητικά προϊόντα

Μαγνητικές  μεμβράνεςΜαγνητικές  μεμβράνες
Πουλάμε μαγνητικές μεμβράνες σε διάφορα χρώματα και φινιρίσματα. Είναι κατάλληλες και ως μεταφορέας διαφήμισης. Εύκολα μπορεί να κοπεί με ψαλίδι. 

 

Αυτοκόλλητες μαγνητικές ταινίεςΑυτοκόλλητες μαγνητικές ταινίες
Τη μαγνητική ταινία θα την κολλήσετε με αυτοκόλλητο στρώμα σε οποιοδήποτε αντικείμενο, το οποίο, στη συνέχεια θα το συνδέσετε στη μαγνητική επιφάνεια.

 

Μαγνητικές ετικέτες - C-προφίλΜαγνητικές ετικέτες
Η μαγνητική ετικέτα πιο συχνά χρησιμοποιείται στην κατάσταση των αποθηκών για τη διάκρισητων ραφιών ή επίσης για τη διάκριση των πλαισίων πορτών.

 

Μαγνητικό χαρτί Μαγνητικό χαρτί
Το μαγνητικό φωτογραφικό χαρτί είναι μεγέθους Α4 και μπορείτε σ΄ αυτό να εκτυπώσετε χωρίς ανησυχία σε λέιζερ και inkjet εκτυπωτή.