Κυλινδρικοί μαγνητικοί διαχωριστές

Ανασυρόμενος περιστροφικός μαγνητικός διαχωριστής (MSVR)

Ανασυρόμενος περιστροφικός μαγνητικός διαχωριστήςΟ περιστροφικός μαγνητικός διαχωριστής αποτελείται από ανασυρόμενους μαγνητικούς σωλήνες, που είναι τοποθετημένοι στην κατασκευή ντουλαπιού τερματισμένοι με φλάντζες. Στο συνθετικό με τους μαγνητικούς σωλήνες είναι εγκατεστημένο επί της ατράκτου που κινείται από ηλεκτρικό κινητήρα (400 V). Κατά τη διάρκεια του διαχωρισμού, επομένως οι μαγνητικοί σωλήνες περιστρέφονται ομαλά, που μειώνει τον κίνδυνο λείανσης των καλυπτικών σωλήνων των μαγνητών από το λειαντικό υλικό και έτσι μειώνει τον κίνδυνο αποφράξεως του διαχωριστή από το χειρότερα χύδην υλικό. Η επιφανειακή επεξεργασία της συσκευής γίνεται με αμμοβολή (με επιπλέον χρέωση μπορεί να προμηθευτεί σε στιλβωμένη εφαρμογή).

Ο μαγνητικός διαχωριστής τερματίζεται με τετραγωνικές φλάντζες. Είμαστε όμως σε θέση να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας για τις διαστάσεις εισόδου / εξόδου και τα διαφορετικά είδη τερματισμού.

Συμπεριφερόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα σε κάθε πελάτη μας. Παράγουμε εξατομικευμένες κατασκευές ανάλογα με τις ανάγκες σας. Γράψτε την προσφορά σας για το διαχωριστικό

Το παρόν προϊόν το κατασκευάζει η εταιρεία μας. Τη συναρμολόγηση και τις υπηρεσίες τις εκτελούν οι δικοί μας επαγγελματικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί.

Πλεονεκτήματα του διαχωριστή

  1. Πολύ υψηλή απόδοση διαχωρισμού.
  2. Είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα 1.4301.
  3. Οι περιστρεφόμενοι σωλήνες κινούνται από ηλεκτρικό κινητήρα.
  4. Μειωμένος κίνδυνος λείανσης των σωλήνων μέσω του λειαντικού υλικού.
  5. Δυνατότητα αλλαγής της ταχύτητας των μαγνητικών σωλήνων.

Τι είδος υλικά μπορεί να καταχωρίζει


  • Χαλαρά και χειρότερα διαπερατά μείγματα
  • Υλικά ευαίσθητα σε κάμψη
  • Λειαντικά υλικά
 

Κατασκευή του περιστροφικού διαχωριστή

 

Οι μαγνήτες τοποθετούνται σε ανοξείδωτο περίβλημα, έτσι ώστε να προστατεύονται από το βλάψιμο και ο καθαρισμός τους είναι πολύ εύκολος, γρήγορος και άνετος. Οι μαγνητικοί σωλήνες είναι εγκαταστημένοι σε περιστροφικό άτρακτο, που κινείται από ηλεκτρικό κινητήρα. Είναι δυνατή η αλλαγή ταχύτητας περιστροφής των μαγνητικών σωλήνων ανάλογα με τον τύπο και την ποσότητα του διαχωρισμένου υλικού.

Περιστροφικές μαγνητικές σωλήνες

 

Ο μαγνητικός διαχωριστής είναι εγκαταστημένος με πολύ ισχυρούς νεοδυμίου NdFeB μαγνήτες με μαγνητική επαγωγή 10.400 G (κατόπιν παραγγελίας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μαγνήτες με μαγνητική επαγωγή πάνω από 14.000 G!). Η διάμετρος του ανασυρόμενου μαγνητικού σωλήνα είναι 30 mm, το πάχος του τοιχώματος του σωλήνα περίπου 0,7 mm. Η κατασκευή είναι πλήρως κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα 1.4301.

Καθαρισμός του μαγνητικού διαχωριστή

Η αφαίρεση των μεταλλικών προσμείξεων είναι πολύ εύκολη. Μετά την απελευθέρωση των κλιπ τραβήξτε τους μαγνητικούς σωλήνες από το σώμα του διαχωριστή. Στη συνέχεια γέρνετε την πορτίτσα και σταθεροποιήστε την σ΄ αυτή τη θέση με τον πείρο ασφάλισης. Στους μαγνητικούς σωλήνες ωθήστε το δοχείο συλλογής. Ως τελικό βήμα αφαιρέστε από τους μαγνητικούς πυρήνες τους σωλήνες μαζί με το δοχείο συλλογής. Τα συλλαμβανόμενα μέταλλα εκπίπτουν στο δοχείο συλλογής και ο διαχωριστής καθαρίζεται.