Μαγνητικό χαρτί

Μαγνητικό χαρτίΗ καλύτερη, η γρηγορότερη και η πιο εύκολη κατασκευή της μαγνητικής φωτογραφίας στο σπίτι σας!

Το πιο διασκεδαστικό μαγνητικό προϊόν, που εδώ υπήρχε. Φωτογραφήστε μια χαρούμενη φωτογραφία από την ψυχαγωγία ή από τις διακοπές, εκτυπώσετε την σε μαγνητικό χαρτί και εκθέστε την ως μαγνήτη στο ψυγείο. Τις μοναδικές αναμνήσεις θα τις έχετε συνεχώς στα μάτια!

Μαγνητικό χαρτίΤο μαγνητικό φωτογραφικό χαρτί είναι μεγέθους Α4 και μπορείτε σ΄ αυτό να εκτυπώσετε χωρίς ανησυχία σε λέιζερ και inkjet εκτυπωτή. Το μαγνητικό χαρτί μπορεί εύκολα να κόβεται.

On-line πώληση

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία

Αγορά μαγνήτη

 

Σχετικά μαγνητικά προϊόντα

Μαγνητικές  μεμβράνεςΜαγνητικές  μεμβράνες
Πουλάμε μαγνητικές μεμβράνες σε διάφορα χρώματα και φινιρίσματα. Είναι κατάλληλες και ως μεταφορέας διαφήμισης. Εύκολα μπορεί να κοπεί με ψαλίδι. 

 

Αυτοκόλλητες μαγνητικές ταινίεςΑυτοκόλλητες μαγνητικές ταινίες
Τη μαγνητική ταινία θα την κολλήσετε με αυτοκόλλητο στρώμα σε οποιοδήποτε αντικείμενο, το οποίο, στη συνέχεια θα το συνδέσετε στη μαγνητική επιφάνεια.

 

Μαγνητικές θήκεςΜαγνητικές θήκες
Η μαγνητική θήκη χρησιμοποιείται στην κατάσταση των αποθηκών  για τη διάκρισητων ραφιών ή στην παραγωγή για τη διάκριση των παραγωγικών διαδικασιών.

 

Μαγνητικές ετικέτες - C-προφίλΜαγνητικές ετικέτες
Η μαγνητική ετικέτα πιο συχνά χρησιμοποιείται στην κατάσταση των αποθηκών για τη διάκρισητων ραφιών ή επίσης για τη διάκριση των πλαισίων πορτών.