Μαγνητικές μεμβράνες

Μαγνητικές μεμβράνεςΟι μαγνητικές μεμβράνες μπορούν να χρησιμεύσουν επίσης και ως ένα οπτικό διαφημιστικό μέσο. Εύκολα αφαιρείται μια διαφήμιση που παράγεται με αυτόν τον τρόπο και δεν βλάπτει το υπόστρωμα όπως οι συνηθισμένες αυτοκόλλητες ταινίες. Οποιοδήποτε γραφικό μπορεί να εφαρμοστεί με την τεχνική της μεταξοτυπίας, του αποτυπώματος ή με αυτοκόλλητες μεμβράνες. Εξαρτάται πάντα από το επιθυμητό χρώμα και μοτίβο που πρέπει να εφαρμοστεί στη μεμβράνη.

Μαγνητικές μεμβράνες

Η μαγνητική πρόσφυση εξαρτάται από το πάχος του υλικού στο οποίο θα εφαρμοστεί η μεμβράνη. Μπορείτε να κόψετε τη μαγνητική μεμβράνη με συνηθισμένα ψαλίδια ή ενδεχομένως να κοπούν σε επιθυμητά σχήματα.

Μαγνητικές μεμβράνεςΗ αυτοκόλλητη μαγνητική μεμβράνη δε χρησιμεύει ως μαγνητικός πίνακας για τη συγκράτηση μαγνητών. Για τη χρήση αυτή έχει πολύ μικρή περιεκτικότητα σιδήρου. 

Διαστάσεις της μαγνητικής μεμβράνης

μορφή A5, A4, A3
Πάχος σε ρολό 30 μέτρων 0.4, 0.5, 0.7, 1 mm
Πάχος σε ρολό 15 μέτρων 1.5 mm
Πάχος σε ρολό 10 μέτρων 2 mm
Το πλάτος της μεμβράνης 0.6 m, 0.62 m
χρώμα καφέ, λευκό, μπλε, κίτρινο, κόκκινο, πράσινο
αυτοκόλλητη στρώση από τη μία πλευρά
θερμοκρασία λειτουργίας -30 έως +70 °C

 

Εγγυόμαστε λειτουργικές ημερομηνίες παράδοσης

Οι μαγνητικές ταινίες παραδίδονται σε 3 - 5 εργάσιμες ημέρες μετά την παραλαβή της παραγγελίας. Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελιάς είναι 1 m. Πουλάμε μέτρα μεμβρανών σε οποιοδήποτε αριθμό.

On-line πώληση

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία

Αγορά μαγνήτη

Δύναμη απόσπασης της μαγνητικής μεμβράνης σύμφωνα με το πάχος της

Πάχος της μεμβράνηςΔύναμη απόσπασης
0,4 mm 20 g/cm²
0,5 mm 29 g/cm²
0,7 mm 40 g/cm²
1,0 mm 58 g/cm²
1,5 mm 68 g/cm²
2,0 mm 84 g/cm²

Τη δύναμη απόσπασης τη μετρήσαμε σε έλασμα από χάλυβα πάχους 5 mm και κατά τη μηδενική σχισμή μεταξύ της μαγνητικής μεμβράνης και του ελάσματος από χάλυβα.

Η δύναμη απόσπασης της μαγνητικής μεμβράνης σε ολίσθηση είναι το 1/4 της δύναμης αποσπάσματος σε ελκυσμό (βλέπε τον πίνακα αριστερά).

 

Μαγνητικές ιδιότητες

Παραμένουσα 
μαγνητική
επαγωγή
(Br)
Συνεκτικότητα (Hcb)

Εγγενής συνεκτικότητα  (Hcj)

Μέγιστο ενεργειακό γινόμενο (BH max)
GsOeOeMGOe
1550 - 1800 1100-1500 2000-2800 0.5-0.65

Σχετικά μαγνητικά προϊόντα

Αυτοκόλλητες μαγνητικές ταινίεςΑυτοκόλλητες μαγνητικές ταινίες
Τη μαγνητική ταινία θα την κολλήσετε με αυτοκόλλητο στρώμα σε οποιοδήποτε αντικείμενο, το οποίο, στη συνέχεια θα το συνδέσετε στη μαγνητική επιφάνεια.

 

Μαγνητικές θήκεςΜαγνητικές θήκες
Η μαγνητική θήκη χρησιμοποιείται στην κατάσταση των αποθηκών  για τη διάκρισητων ραφιών ή στην παραγωγή για τη διάκριση των παραγωγικών διαδικασιών.

 

Μαγνητικές ετικέτες - C-προφίλΜαγνητικές ετικέτες
Η μαγνητική ετικέτα πιο συχνά χρησιμοποιείται στην κατάσταση των αποθηκών για τη διάκρισητων ραφιών ή επίσης για τη διάκριση των πλαισίων πορτών.

 

Μαγνητικό χαρτί Μαγνητικό χαρτί
Το μαγνητικό φωτογραφικό χαρτί είναι μεγέθους Α4 και μπορείτε σ΄ αυτό να εκτυπώσετε χωρίς ανησυχία σε λέιζερ και inkjet εκτυπωτή.