Μαγνητικές ταινίες

Αυτοκόλλητες μαγνητικές ταινίες

Αυτοκόλλητες μαγνητικές ταινίεςΜετά την κοπή του απαιτούμενου κομματιού και την αφαίρεση της προστατευτικής χάρτινης ταινίας κολλήστε τη μαγνητική ταινία σε οποιοδήποτε αντικείμενο. Το αντικείμενο αυτό μπορεί στη συνέχεια να στερεωθεί σε μαγνητική επιφάνεια, π.χ. σε έναν πίνακα ανακοινώσεων ή στο ψυγείο. Η μαγνητική ταινία έχει πολύ ισχυρή αυτοκόλλητη στρώση από την εταιρεία 3Μ.

Οι διαστάσεις της μαγνητικής ταινίας

Οι μαγνητικές αυτοκόλλητες ταινίες είναι συσκευασμένες σε ρολά των 100 μέτρων. Συνήθως προσφέρουμε ταινίες πλάτους 15, 25, 50 mm με πάχος  1,6 mm ή  2 mm. Πουλάμε μέτρα ταινιών σε οποιοδήποτε αριθμό.

Έγχρωμες μαγνητικές ταινίες

Έγχρωμες μαγνητικές ταινίεςΜετά την κοπή ή το πριόνισμα του απαραίτητου τεμαχίου επισυνάψτε την έγχρωμη μαγνητική ταινία σε οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια, π.χ. σε πίνακα ανακοινώσεων, στο ψυγείο ή στο ράφι. Με την έγχρωμη μαγνητική ταινία π.χ. μπορείτε να επισημαίνετε στον πίνακα της παραγωγικής διαδικασίας ή σε οποιοδήποτε διάγραμμα ροής.

Διαστάσεις της μαγνητικής ταινίας

Οι έγχρωμες μαγνητικές ταινίες συσκευάζονται σε ρολό 10 μέτρων. Συνήθως διαθέτουμε  ταινίες πλάτους 10, 20, 30, 40, 50 mm πάχους 0,6 mm. Πουλάμε και ταινίες με οποιοδήποτε αριθμό μέτρων. Παρουσιάζουμε την τιμή για το 1 μέτρο.

On-line πώληση

Στο δικό μας e-shop σίγουρα θα επιλέξετε

Αγορά μαγνήτη

 

 

Μαγνητικές ιδιότητες

Παραμένουσα 
μαγνητική
επαγωγή
(Br)
Συνεκτικότητα (Hcb)

Εγγενής συνεκτικότητα  (Hcj)

Μέγιστο ενεργειακό γινόμενο (BH max)
GsOeOeMGOe
1550 - 1800 1100-1500 2000-2800 0.5-0.65

Σχετικά μαγνητικά προϊόντα

Μαγνητικές  μεμβράνεςΜαγνητικές  μεμβράνες
Πουλάμε μαγνητικές μεμβράνες σε διάφορα χρώματα και φινιρίσματα. Είναι κατάλληλες και ως μεταφορέας διαφήμισης. Εύκολα μπορεί να κοπεί με ψαλίδι. 

 

Μαγνητικές θήκεςΜαγνητικές θήκες
Η μαγνητική θήκη χρησιμοποιείται στην κατάσταση των αποθηκών  για τη διάκρισητων ραφιών ή στην παραγωγή για τη διάκριση των παραγωγικών διαδικασιών.

 

Μαγνητικές ετικέτες - C-προφίλΜαγνητικές ετικέτες
Η μαγνητική ετικέτα πιο συχνά χρησιμοποιείται στην κατάσταση των αποθηκών για τη διάκρισητων ραφιών ή επίσης για τη διάκριση των πλαισίων πορτών.

 

Μαγνητικό χαρτί Μαγνητικό χαρτί
Το μαγνητικό φωτογραφικό χαρτί είναι μεγέθους Α4 και μπορείτε σ΄ αυτό να εκτυπώσετε χωρίς ανησυχία σε λέιζερ και inkjet εκτυπωτή.