Μαγνητικοί διαχωριστές λαμαρινών

Μαγνητικοί διαχωριστές λαμαρινώνΣε όλες τις εργασίες με μαγνητικά αγώγιμη λαμαρίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο διαχωριστής λαμαρινών. Αυτός χρησιμεύει, ώστε οι λαμαρίνες να ξεκολλούν απρόσκοπτα η μια από την άλλη και έτσι να επιτρέπει στο προσωπικό την εύκολη αφαίρεση κατά την τοποθέτηση στα πιεστήρια, στα ψαλίδια ή κατά άλλην επεξεργασία.

Ως βάση αυτών των μαγνητών είναι οι φερρίτη μαγνήτες, που δημιουργούν επαρκή δύναμη για τον διαχωρισμό και για το λάδωμα των λαμαρινών. Μπορούν να διαχωρίζονται μόνο λαμαρίνες μαγνητικά αγώγιμες.

Διαστάσεις των διαχωριστών λαμαρινών

Μαγνητικοί διαχωριστές λαμαρινώνΚατασκευάζουμε οποιεσδήποτε διαστάσεις διαχωριστών λαμαρινών, οι οποίες διαχωρίζουν και τα μεγαλύτερα μεγέθη λαμαρινών. Για να προσδιοριστεί το καταλληλότερο μέγεθος του διαχωριστή λαμαρινών είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τις ακριβείς διαστάσεις της στοίβας των λαμαρινών και το πάχος της λαμαρίνας, που θα διαχωρίζεται. Επιπλέον, αν η λαμαρίνα είναι, πριν από την επεξεργασία, περιποιημένη με φιλμ λαδιού.

Συνήθως παρέχουμε μαγνητικούς διαχωριστές λαμαρινών με διαστάσεις της λειτουργικής επιφάνειας 145 x 180 mm.

  • Ο μαγνητικός διαχωριστής λαμαρινών μοντέλο 1 (MCP - 1) είναι κατάλληλος για χρήση λαμαρινών πάχους έως τα 2 mm.
  • Ο μαγνητικός διαχωριστής λαμαρινών μοντέλο 2 (MCP - 2) είναι κατάλληλος για χρήση λαμαρινών πάχους έως τα 3 mm.

Πλεονεκτήματα χρήσης των διαχωριστών λαμαρινών

Μαγνητικοί διαχωριστές λαμαρινώνΜεγάλο πλεονέκτημα χρήσης αυτών των διαχωριστών είναι κυρίως η άνετη παραλαβή της λαμαρίνας, η επιτάχυνση της παραγωγής, η αύξηση της ασφάλειας εργασίας  (δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη συσκευή για το διαχωρισμό μιας λαμαρίνας από την άλλη π.χ. σιδηροπρίονο).

On-line πώληση εξοπλισμούς χειρισμού

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία

Αγορά μαγνήτη

Άλλοι εξοπλισμοί χειρισμού, που θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε

Μαγνητικό ορθογωνιόμετροΜαγνητικό ορθογωνιόμετρο
Το μαγνητικό ορθογωνιόμετρο εξοικονομεί χρόνο κατά τη διάρκεια της συγκόλλησης των διάφορων προφίλ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη συγκόλληση υλικού σε ορθή γωνία, 45° ή στο επίπεδο.

 

Χειροκίνητη μηχανή χειρισμού λαμαρινών Χειροκίνητη μηχανή χειρισμού λαμαρινών
Η χειροκίνητη μηχανή χειρισμού λαμαρινών διευκολύνει την εργασία με λαμαρίνες. Τη λαμαρίνα μπορείτε απλά να τη μετακινείτε, να την περιστρέφετε και διαφορετικά να τη χειρίζεστε.

 

 

Μαγνητικοί συλλέκτες ρινισμάτωνΜαγνητικοί συλλέκτες ρινισμάτων
Ο χειροκίνητος μαγνητικός συλλέκτης ρινισμάτων χρησιμοποιείται για τη συλλογή των μεταλλικών προσμίξεων σε εργαστήρια μεταλλουργικά και εφαρμοστών.

 

Μαγνητικός χειριστικός ράβδος Μαγνητικός χειριστικός ράβδος
Ο χειριστικός ράβδος διευκολύνει και επιταχύνει την τοποθέτηση των λαμαρινών σε πρέσες και το βγάλσιμό τους ή τον χειρισμό με τις πυρακτωμένες λαμαρίνες.

 

Φορητός μαγνήτηςΦορητός μαγνήτης
Ο φορητός μαγνήτης διευκολύνει την εργασία με τις λαμαρίνες. Έχει ευρεία εφαρμογή, ιδίως στα εργοστάσια συμπίεσης.

 

Μαγνήτης σε ράβδο για εργοστάσια γαλβανισμού

Μαγνήτης σε ράβδο για εργοστάσια γαλβανισμού
Ο μαγνήτης σε ραβδί για εργοστάσια γαλβανισμού και βερνικώματος χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των εξαρτημάτων από τη δεξαμενή.