Μαγνητικός χειριστικός ράβδος

Μαγνητική χειριστική ράβδος MMT 20 x 6

Μαγνητική χειριστική ράβδος MMT 20 x 6Η ράβδος αυτή χρησιμεύει στον χειρισμό με τις λαμαρίνες. Διευκολύνει και επιταχύνει την καθιέρωση των λαμαρινών στις πρέσες και το τράβηγμά τους. Μειώνεται έτσι ο κίνδυνος τραυματισμού του χεριού από τη λαμαρίνα. Επίσης εξαλείφει την τοποθέτηση των χεριών κάτω από την κεφαλή της πρέσας. Η ράβδος αυτή είναι εξοπλισμένη με ισχυρό νεοδυμίου NdFeB μαγνήτη διαμέτρου 20 mm.

Μαγνητική χειριστική ράβδος MMT 20 x 6Η ράβδος αυτή είναι κατάλληλη για τον χειρισμό με ελαφρά αντικείμενα. Για βαρύτερα αντικείμενα είναι προτιμότερη η μαγνητική χειριστική ράβδος MMT 40 x 8, που περιγράφεται πιο κάτω.

Μαγνητική χειριστική ράβδος MMT 40 x 8

Μαγνητική χειριστική ράβδος MMT 40 x 8Η ράβδος αυτή είναι προπαντός κατάλληλη για τον χειρισμό με πυρακτωμένο υλικό από λαμαρίνες. Χάριν του ότι είναι εξοπλισμένη με ισχυρό μαγνήτη μεγάλων διαστάσεων (διαμέτρου 40 mm), μπορεί αυτή η χειριστική ράβδος να χρησιμοποιηθεί και για βαρύτερα προϊόντα.

Μαγνητικοί χειριστικοί ράβδοι με SmCo μαγνήτες

Μαγνητική χειριστική ράβδος MMT 40 x 8Για τον χειρισμό με αντικείμενα υψηλής θερμοκρασίας τοποθετήσαμε ράβδους με πολύ θερμικά ανθεκτικούς SmCo μαγνήτες. Αυτοί οι μαγνήτες έχουν σχεδόν συγκρίσιμη δύναμη, όπως οι NdFeB μαγνήτες, αλλά η θερμική αντίσταση τους είναιέως 350 °C!

On-line πώληση εξοπλισμούς χειρισμού

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία

Αγορά μαγνήτη

Άλλοι εξοπλισμοί χειρισμού, που θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε

Μαγνητικό ορθογωνιόμετροΜαγνητικό ορθογωνιόμετρο
Το μαγνητικό ορθογωνιόμετρο εξοικονομεί χρόνο κατά τη διάρκεια της συγκόλλησης των διάφορων προφίλ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη συγκόλληση υλικού σε ορθή γωνία, 45° ή στο επίπεδο.

 

Χειροκίνητη μηχανή χειρισμού λαμαρινών Χειροκίνητη μηχανή χειρισμού λαμαρινών
Η χειροκίνητη μηχανή χειρισμού λαμαρινών διευκολύνει την εργασία με λαμαρίνες. Τη λαμαρίνα μπορείτε απλά να τη μετακινείτε, να την περιστρέφετε και διαφορετικά να τη χειρίζεστε.

 

 

Μαγνητικοί συλλέκτες ρινισμάτωνΜαγνητικοί συλλέκτες ρινισμάτων
Ο χειροκίνητος μαγνητικός συλλέκτης ρινισμάτων χρησιμοποιείται για τη συλλογή των μεταλλικών προσμίξεων σε εργαστήρια μεταλλουργικά και εφαρμοστών.

 

Φορητός μαγνήτηςΦορητός μαγνήτης
Ο φορητός μαγνήτης διευκολύνει την εργασία με τις λαμαρίνες. Έχει ευρεία εφαρμογή, ιδίως στα εργοστάσια συμπίεσης.

 

Μαγνητικός διαχωριστής λαμαρινώνΜαγνητικός διαχωριστής λαμαρινών
Ο μαγνητικός διαχωριστής λαμαρινών χρησιμεύει για το ομαλό ξεκόλλημα των στοιβαγμένων λαμαρινών.

 

Μαγνήτης σε ράβδο για εργοστάσια γαλβανισμού

Μαγνήτης σε ράβδο για εργοστάσια γαλβανισμού
Ο μαγνήτης σε ραβδί για εργοστάσια γαλβανισμού και βερνικώματος χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των εξαρτημάτων από τη δεξαμενή.