Χειροκίνητο χειριστήριο λαμαρινών

Χειροκίνητο χειριστήριο λαμαρινών Χρησιμεύει για την απλοποίηση της εργασίας με τις λαμαρίνες. Με τη χρήση του χειριστηρίου αυτού μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε τη λαμαρίνα, να την περιστρέφετεκαι να τη χειρίζεστε διαφορετικά. Μεγάλο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα απομαγνητισμού. Τραβώντας το μοχλό απομαγνητισμού προς το σώμα του χειριστηρίου λαμαρινών θα δημιουργηθεί αρκετά μεγάλο διάκενο αέρα μεταξύ του χειριστηρίου και της λαμαρίνας. Χάριν αυτού μπορεί το χειριστήριο απλά να «απενεργοποιηθεί» και έτσι εκλείπει ο διαχωρισμός του μαγνήτη από τη λαμαρίνα.

Η εργασία με αυτό το χειριστήριο λαμαρινών είναι πολύ εύκολη και άνετη. Χάριν αυτού εξοικονομείται χρόνος κατά το χειρισμό με τις λαμαρίνες.

On-line πώληση εξοπλισμούς χειρισμού

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία

Αγορά μαγνήτη

Άλλοι εξοπλισμοί χειρισμού, που θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε

Μαγνητικό ορθογωνιόμετροΜαγνητικό ορθογωνιόμετρο
Το μαγνητικό ορθογωνιόμετρο εξοικονομεί χρόνο κατά τη διάρκεια της συγκόλλησης των διάφορων προφίλ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη συγκόλληση υλικού σε ορθή γωνία, 45° ή στο επίπεδο.

 

 

Μαγνητικοί συλλέκτες ρινισμάτωνΜαγνητικοί συλλέκτες ρινισμάτων
Ο χειροκίνητος μαγνητικός συλλέκτης ρινισμάτων χρησιμοποιείται για τη συλλογή των μεταλλικών προσμίξεων σε εργαστήρια μεταλλουργικά και εφαρμοστών.

 

Μαγνητικός χειριστικός ράβδος Μαγνητικός χειριστικός ράβδος
Ο χειριστικός ράβδος διευκολύνει και επιταχύνει την τοποθέτηση των λαμαρινών σε πρέσες και το βγάλσιμό τους ή τον χειρισμό με τις πυρακτωμένες λαμαρίνες.

 

Φορητός μαγνήτηςΦορητός μαγνήτης
Ο φορητός μαγνήτης διευκολύνει την εργασία με τις λαμαρίνες. Έχει ευρεία εφαρμογή, ιδίως στα εργοστάσια συμπίεσης.

 

Μαγνητικός διαχωριστής λαμαρινώνΜαγνητικός διαχωριστής λαμαρινών
Ο μαγνητικός διαχωριστής λαμαρινών χρησιμεύει για το ομαλό ξεκόλλημα των στοιβαγμένων λαμαρινών.

 

Μαγνήτης σε ράβδο για εργοστάσια γαλβανισμού

Μαγνήτης σε ράβδο για εργοστάσια γαλβανισμού
Ο μαγνήτης σε ραβδί για εργοστάσια γαλβανισμού και βερνικώματος χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των εξαρτημάτων από τη δεξαμενή.