Δοκιμάστε επαγωγικό διαχωριστή μαγνητικών μετάλλων (Eddy current separator)!

Χρειαζόσαστε να διαχωρίσετε μη μαγνητικά μέταλλα (π.χ. αλουμίνιο ή χαλκό) από μη μεταλλικό υλικό? Επιθυμείτε μη δεσμευτικά να δοκιμάσετε, πως θα λειτουργεί ο απαγωγικός διαχωριστής των μη μαγνητικών μετάλλων ακριβώς για το υλικό σας? Χρησιμοποιήστε δοκιμαστικά τον επαγωγικό διαχωριστή μας!

Δωρεάν θα δοκιμάσουμε το δικό σας υλικό και το αποτέλεσμα θα το τεκμηριώσουμε. Μόνο στο Magsy έτσι θα αποκτήσετε ασφάλεια, ότι ο διαχωριστής θα λειτουργεί έτσι, όπως ακριβώς χρειαζόσαστε!  

Δοκιμάστε επαγωγικό διαχωριστή μαγνητικών μετάλλων (Eddy current separator)!
Δοκιμάστε επαγωγικό διαχωριστή μαγνητικών μετάλλων (Eddy current separator)!

Αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας και να έρθετε να δείτε προσωπικά ή μόνο να στείλετε δείγμα του υλικού και να περιμένετε το αποτέλεσμα.

Οι μαγνητικές διαχωριστές Magsy επιτυγχάνουν εξαιρετικά αποτελέσματα διαχωρισμού, γι΄ αυτό δεν φοβόμαστε να προσφέρουμε τη δοκιμή του διαχωριστή πριν την αγορά!

Ο επαγωγικός διαχωριστής μη μαγνητικών μετάλλων (Eddy current separator) είναι αναντικατάστατος βοηθός π.χ. κατά την επεξεργασία των αποβλήτων.

Είναι αναγκαίο να διασφαλιστεί, ότι στον απαγωγικό διαχωριστή δεν εισέρχονται μαγνητικά μέταλλα (θα μπορούσαν να βλάψουν τον απαγωγικό κύλινδρο). Γι 'αυτό προτείνουμε επίσης να χρησιμοποιήσετε κατάλληλο τύπο διαχωριστή μαγνητικών μετάλλων.

 

Πιστεύετε πως αυτός ο διαχωριστής θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας;

Διαβάστε τις λεπτομέρειες σχετικά με τον διαχωριστή και ρωτήστε μας, θα σας συμβουλέψουμε για την επιλογή του.

Συμπεριφερόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα σε κάθε πελάτη μας. Παράγουμε εξατομικευμένες κατασκευές ανάλογα με τις ανάγκες σας. Γράψτε την προσφορά σας για το διαχωριστικό