Μαγνητικοί διαχωριστές για μη-μαγνητικά μέταλλαΟ διαχωριστής αυτός αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά των μαγνητικών διαχωριστών και επιτρέπει το διαχωρισμό των μη μαγνητικών μετάλλων από τα μαγνητικά μέταλλα και τα άλλα μη μαγνητικά σωματίδια. Ο διαχωριστής αποτελείται από τον μεταφορέα, στο άκρο του οποίου τοποθετείται μαγνητικός επαγωγικός κύλινδρος. Ο κύλινδρος αυτός είναι εξοπλισμένος με πολύ ισχυρούς μαγνήτες νεοδυμίουNdFeB. Η μέθοδος διαχωρισμού βασίζεται στη διαφορετική αγωγιμότητα των μεμονωμένων μετάλλων.

Κατασκευή του διαχωριστή από μη μαγνητικά μέταλλα

Μαγνητικοί διαχωριστές για μη-μαγνητικά μέταλλαΚατά την περιστροφή του μαγνητικού κυλίνδρου σχηματίζονται δινορεύματα, με τη συνέπεια, ότι τα μη μαγνητικά μέταλλα "τινάζονται" από το μαγνητικό κύλινδρο. Τα μη μεταλλικά υλικά από το μεταφορέα φυσικά πέφτουν. Τα μη μαγνητικά μέταλλα αποχωρούνται έξω από τον άξονα του μαγνητικού κυλίνδρου, όπου απελευθερώνονται.

Συμπεριφερόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα σε κάθε πελάτη μας. Παράγουμε εξατομικευμένες κατασκευές ανάλογα με τις ανάγκες σας. ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ

Το παρόν προϊόν το κατασκευάζει η εταιρεία μας. Τη συναρμολόγηση και τις υπηρεσίες τις εκτελούν οι δικοί μας επαγγελματικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί.

Το μεταφερόμενο υλικού χωρίζεται σε δυο μέρη:

  • μη μαγνητικά μέταλλα (αλουμίνιο, χαλκός)
  • μη μαγνητικά μέταλλα (πλαστικά, χαρτί, ξύλο, γυαλί, κοινοτικά απορρίμματα)

Δυνατότητες χρήσης του διαχωριστή των μη μαγνητικών μετάλλων

Η κύρια χρήση είναι:

  • στη βιομηχανία ανακύκλωσης,
  • των απορριμμάτων από τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό, καλωδίων, κλπ.

Δοκιμάστε επαγωγικό διαχωριστή μαγνητικών μετάλλων (Eddy current separator)!

Χρησιμοποιήστε δοκιμαστικά τον επαγωγικό διαχωριστή μας! Δωρεάν θα δοκιμάσουμε το δικό σας υλικό και το αποτέλεσμα θα το τεκμηριώσουμε. Μόνο στο Magsy έτσι θα αποκτήσετε ασφάλεια, ότι ο διαχωριστής θα λειτουργεί έτσι, όπως ακριβώς χρειαζόσαστε!