Μαγνήτες στη χοάνη του πιεστήριου εγχύσεως

Μαγνήτες στη χοάνη του πιεστήριου εγχύσεως (ανθεκτική θερμοκρασία έως των 80 °C) (MDN)

Μαγνήτες στη χοάνη του πιεστήριου εγχύσεως Ο μαγνήτης στην χοάνη βρίσκει εφαρμογή στη βιομηχανία πλαστικών, ειδικά όταν χρησιμοποιείται υλικό ανά κοκκοποίησης ή θρυμματισμένο υλικό. Ο μαγνήτης τοποθετείται στη χοάνη του πιεστήριου εγχύσεως. Είναι εξοπλισμένος με πολύ ισχυρούς μαγνήτες νεοδυμίου NdFeB και είναι σε θέση να συλλαμβάνει ακόμη και πολύ λεπτές μεταλλικές προσμίξεις. Η χρήση του μαγνήτη στη χοάνη οδηγεί σε σημαντική παράταση της διάρκειας ζωής των ακροφυσίων έγχυσης.

Συνήθως παράγουμε μαγνήτες στην χοάνη του πιεστηρίου εγχύσεως διαμέτρου 100, 150, 200, 250, 300 και 350 mm.

Το προϊόν υπάρχει στην αποθήκη αμέσως για παράδοση.


Αγορά των μαγνητών στο πιεστήριο εγχύσεως

Το παρόν προϊόν το κατασκευάζει η εταιρεία μας. Τη συναρμολόγηση και τις υπηρεσίες τις εκτελούν οι δικοί μας επαγγελματικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί.

Μεγάλο πλεονέκτημα - εύκολος απομαγνητισμός

Μαγνήτες στη χοάνη του πιεστήριου εγχύσεωςΜεγάλο πλεονέκτημα του μαγνήτη εντός της χοάνης είναι η δυνατότητα απομαγνητισμού του. Ο απομαγνητισμός του γίνεται με τη χαλάρωση της βίδας ασφάλισης και την ανάσυρση από τους ανοξείδωτες σωλήνες. Χάρη αυτού ο καθαρισμός είναι πολύ γρήγορος, άνετος και τα συλλαμβανόμενα μέταλλα πέφτουν. 

Μαγνήτης στη χοάνη του πιεστήριου εγχύσεως (ανθεκτική θερμοκρασία έως τους 120 °C) (MDN T)

Εκ νέου προσφέρουμε επίσης μαγνήτες στη χοάνη του πιεστήριου εγχύσεως 120 °C. Είναι επίσης εξοπλισμένοι με πολύ ισχυρούς μαγνήτες νεοδυμίου NdFeB, αλλά με σημαντικά υψηλότερη αντοχή στη θερμότητα.

Επίδειξη της χρήσης του μαγνήτη εντός της χοάνης

Μαγνήτης στη χοάνη του πιεστήριου εκχύσεως - UP (MDN UP)

Μαγνήτης στη χοάνη του πιεστήριου εκχύσεως σε πλαστικό κάλυμμαΈχουμε αναπτύξει τους μαγνήτες στη χοάνη του πιεστήριου εκχύσεως  σε βελτιωμένο σχεδιασμό σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις για τη μέγιστη απόδοση διαχωρισμού και ασφάλειας στην εργασία. Ο μαγνήτης στη χοάνη του πιεστήριου εκχύσεως  στο συγκεκριμένο βελτιωμένο σχεδιασμό είναι εξοπλισμένος με πολύ ισχυρούς μαγνήτες νεοδυμίου. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματά του είναι η τοποθέτηση μαγνητών στο πλαστικό κάλυμμα, το οποίο καλύπτει ολόκληρη τη διατομή της χοάνης του πιεστηρίου εκχύσεως. Με αυτόν τον τρόπο εγγυόμαστε ότι όλα τα κοκκοποιημένα πλαστικά θα πέσουν μέσα από τις μαγνητικές σχάρες, στις οποίες και θα εγκλωβιστούν οι μεταλλικές προσμείξεις από το κοκκοποιημένο υλικό.

Εξαιρετικά αποτελεσματικός διαχωρισμός μετάλλων και μέγιστη ασφάλεια

Διαστάσεις του μαγνήτη στη χοάνη Προσφέρουμε πλαστικά καλύμματα σε διάφορες διαστάσεις, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το διαχωριστή σε πολλούς τύπους χοανών. Το πλαστικό κάλυμμα Το πλαστικό κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από το υλικό ABS (ακρυλονιτριλίου-βουταδιενίου-στυρολίου). Οι μαγνήτες είναι τοποθετημένοι στους πλαστικούς σωλήνες και ο καθαρισμός τους από τις εγκλωβισμένες προσμείξεις γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα, τραβώντας τους μαγνητικούς πυρήνες από τα καλύμματα των πλαστικών σωλήνων.

Σύμφωνα με την εικόνα επιλέξτε το καταλληλότερο μέγεθος καλύμματος για τη χοάνη σας. Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για την επιλογή μεγέθους του καλύμματος , παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.  

Ο μαγνήτης χοάνης κρεμασμένος στο προϊόν καθαρισμού

Άλλο ένα πλεονέκτημα που δεν μπορεί να αγνοηθεί είναι το γεγονός ότι οι μαγνητικοί πυρήνες είναι σταθερά συνδεδεμένοι με το κάλυμμα του διαχωριστή.  Με τον τρόπο αυτό αυξάνεται η ασφάλεια στο χώρο της εργασίας και η αποφυγή τραυματισμού, π.χ. σε περίπτωση απρόσεκτου χειρισμού με τους πολύ ισχυρούς μαγνητικούς πυρήνες και η τοποθέτησή τους σε κάποια μεταλλική επιφάνεια.

Για τους μαγνήτες της χοάνης μπορείτε επίσης να αγοράσετε και προϊόν καθαρισμού, το οποίο χρησιμοποιείται για όλα τα μεγέθη καλυμμάτων. Ο καθαρισμός θα γίνεται απλούστερος και ταχύτερος.

Το προϊόν υπάρχει στην αποθήκη αμέσως για παράδοση.


Αγορά των μαγνητικών ράβδων

Το παρόν προϊόν το κατασκευάζει η εταιρεία μας. Τη συναρμολόγηση και τις υπηρεσίες τις εκτελούν οι δικοί μας επαγγελματικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί.

Πλεονεκτήματα του πλαστικού μαγνήτη χοάνης

  • Χρησιμοποιούνται ισχυροί μαγνήτες νεοδυμίου.
  • Το κάλυμμα θα καλύψει ολόκληρο την περιοχή της χοάνης του πιεστηρίου εκχύσεως – υψηλή απόδοση διαχωρισμού.
  • Χαμηλό βάρος και εύκολος καθαρισμός.
  • Οι μαγνητικοί πυρήνες είναι σταθερά συνδεδεμένοι με το κάλυμμα του διαχωριστή – πρόληψη πιθανών τραυματισμών.
  • Ίδια τιμή για όλα τα μοντέλα μαγνητών χοάνης ανεξάρτητα από μέγεθος του καλύμματος)
  • Το κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό ανθεκτικό στην τριβή.
  • Εύκολος καθαρισμός με τη χρήση του προϊόντος καθαρισμού (το ίδιο για όλους τους τύπους μοντέλων).

Διαδικασία καθαρισμού μαγνητών χοάνης

Θα κρεμάσετε τον διαχωριστή από τα βοηθητικά άγκιστρα στο προϊόν καθαρισμού, σε οποιαδήποτε θέση στον τοίχο.

 

Εικόνα χρήσης του μαγνήτη στη χοάνη