Λεπτομέρεια της μαγνητικής ράβδου (MT)

Μαγνητικοί ράβδοι Οι μαγνητικοί ράβδοι διαμέτρου 25 και 30 mm είναι εξοπλισμένοι με πολύ ισχυρούς NdFeB μαγνήτες. Χάρη του πολύ λεπτού τοίχου του καλυπτικού σωλήνα είναι η αποτελεσματική μαγνητική δύναμη επί της επιφανείας του μαγνητικού σωλήνα 6.300 και 8.900 G! Μέσω των μαγνητικών αυτών ράβδων μπορείτε μόνοι σας να συναρμολογήσετε κάθε μαγνητικό διαχωριστή.

Το προϊόν υπάρχει στην αποθήκη αμέσως για παράδοση.

ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Το παρόν προϊόν το κατασκευάζει η εταιρεία μας. Τη συναρμολόγηση και τις υπηρεσίες τις εκτελούν οι δικοί μας επαγγελματικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί.

Δυνατότητες χρήσης των μαγνητικών ράβδων

Μαγνητικοί ράβδοι Βιδώστε τους μαγνητικούς ράβδους μέσω του σπειρώματος σε οποιοδήποτε φορέα και θα δημιουργήσετε μαγνητική γρίλια.  Βελτιωμένη έκδοση είναι η τοποθέτηση των μαγνητικών ράβδων  επιπλέον στους ανοξείδωτους σωλήνες λόγω του καθαρισμού τους. Μετά την επακόλουθη αφαίρεση από τους σωλήνες αυτούς τα μέταλλα θα πέσουν – επέρχεται όμως σημαντική απώλεια της μαγνητικής δύναμης.

Μαγνήτες σε φίλτρα από ύφασμα (MTF)

Μαγνήτες σε φίλτρα από ύφασμαΑυτοί οι μαγνητικοί διαχωριστές περιέχουν πολύ ισχυρούς μαγνήτες νεοδυμίου NdFeB και για το λόγο αυτό ο διαχωρισμός είναι πολύ αποτελεσματικός. Ο συγκεκριμένος διαχωριστής τοποθετείται στο εσωτερικό του υφασμάτινου φίλτρου, γεγονός που αυξάνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα του φιλτραρίσματος ενώ παράλληλα παρατείνει τη διάρκεια ζωής των φίλτρων από ύφασμα.

Η σύνθεση του μαγνητικού διαχωριστή για φίλτρα από ύφασμα

Αυτός ο μαγνητικός διαχωριστής αποτελείται από μία ή δύο μαγνητικές ράβδους και από ανοξείδωτο μεταφορέα, στον οποίο εισάγονται οι ράβδοι. Στη συνέχεια όλη αυτή η συσκευή εισάγεται μέσα στο υφασμάτινο σακόφιλτρο. Έχουμε απλοποίηση σημαντικά τη στερέωση της μαγνητικής ράβδου στον ανοξείδωτο μεταφορέα, επομένως δεν υπάρχει ανάγκη βιδώματος.

Συνήθως τα φίλτρα από ύφασμα συλλαμβάνουν ρύπους έως από μεγέθη 20 μm. Οι μαγνήτες μας στα φίλτρα από ύφασμα έχουν διαπιστευμένες εργαστηριακές δοκιμές με πιστοποίησησύλληψηςμεταλλικώνπροσμείξεωναπό 1,5 μm.

Πλεονεκτήματα μαγνητών σε υφασμάτινα φίλτρα

  • Εγκλωβίζει μεταλλικές προσμείξεις από μεγέθη 1,5 μm
  • Παρατείνει τη διάρκεια ζωής των φίλτρων από ύφασμα
  • Υψηλή απόδοση φιλτραρίσματος
  • Προσαρμογή στις απαιτήσεις σας
  • Πολύ εύκολος ο καθαρισμός χάρη στη γυαλιστερή επιφάνεια της ράβδου
  • Διάφραγμα ασφαλείας μεταξύ των μαγνητικών ράβδων – μείωση κινδύνου ατυχημάτων

Το προϊόν υπάρχει στην αποθήκη αμέσως για παράδοση.

ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΑΒΔΩΝ

Το παρόν προϊόν το κατασκευάζει η εταιρεία μας. Τη συναρμολόγηση και τις υπηρεσίες τις εκτελούν οι δικοί μας επαγγελματικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί.

Χρήση του μαγνήτη σε βιομηχανικά φίλτρα από ύφασμα

  • Με επιτυχία εγκαταστήσαμε αυτή τη μαγνητική συσκευή π.χ. στη βιομηχανία τροφίμων και στο μηχανολογικό τομέα.
  • Σύμφωνα με τις δικές μας εμπειρίες ο ανοξείδωτος μεταφορέας με τις μαγνητικές ράβδους έχει διαστάσεις συμβατές με τη συντριπτική πλειοψηφία των φίλτρων από ύφασμα. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείται φίλτρα από ύφασμα διαφορετικών διαστάσεων θα προσαρμόσουμε τον ανοξείδωτο μεταφορέα  σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
  • Χρησιμεύει για την αύξηση της αποτελεσματικότητας διαχωρισμού των υπαρχόντων φίλτρων από ύφασμα.
  • Τους μαγνήτες για τα υφασμάτινα σακόφιλτρα μπορούμε να σας τους δανείσουμε και να τους δοκιμάσετε.

Ποια υλικά μπορεί να ταξινομήσει

  • Πολύ λεπτές μεταλλικές προσμίξεις από υγρά.

Καθαρισμός μαγνητών στα φίλτρα

Καθαρισμός μαγνητών στα υφασμάτινα φίλτρα Οι μαγνητικές ράβδοι κατασκευάζονται με γυαλιστερή επιφάνεια, διευκολύνοντας το καθαρισμό σε μεγάλο βαθμό. Στον καθαρισμό βοηθάν επίσης τα μη μαγνητικά άκρα της ράβδου, για αυτό και είναι εύκολο να σκουπίσετε τα μέταλλα από την ράβδο.

  1. Τραβώντας από τον δακτύλιο θα βγάλετε τον πείρο από την οπή στη μαγνητική ράβδο (ο πείρος βρίσκεται στο ελατήριο, οπότε κρατάει τη μαγνητική ράβδο στην επιθυμητή θέση)
  2. Τραβήξτε τη μαγνητική ράβδο από τον πείρο στο κάτω μέρος του ανοξείδωτου μεταφορέα. Τώρα μπορείτε εύκολα να την καθαρίσετε από τις παγιδευμένες προσμίξεις.
  3. Καθαρισμός μαγνητών στα υφασμάτινα φίλτρα Επανατοποθέτηση – τοποθετήστε τη μαγνητική ράβδο στον πείρο στο κάτω μέρος του ανοξείδωτου μεταφορέα και στη συνέχεια τραβώντας από τον δακτύλιο βγάλτε τον επάνω πείρο και τοποθετήστε τη μαγνητική ράβδο.  Ο πείρος θα κουμπώσει στην διατεθειμένη οπή στο πάνω μέρος της μαγνητικής ράβδου και η ράβδος θα στερεωθεί στον ανοξείδωτο μεταφορέα.

Αρχεία για λήψη