Μαγνητικοί διαχωριστές μετάλλων άνω του μεταφορέα ιμάντας

Μαγνητικός διαχωριστής αυτό - καθαρισμού άνω του μεταφορέα (MS F)

Μαγνητικός διαχωριστής αυτό - καθαρισμού άνω του μεταφορέαΟ διαχωριστής αυτός χρησιμεύει για το διαχωρισμό προπαντός των μεταλλικών μαγνητικών προσμίξεων από τα ελαφρώς διαπερατά μείγματα που μεταφέρονται στον ιμάντα μεταφοράς. Είναι συνήθως τοποθετημένος  πάνω από τον ιμάντα μεταφοράς με οριζόντια περιστροφή 90 ° ή πάνω από τον κύλινδρο ανεβάσματος (βλέπε τα σχήματα). Οι πιασμένες μαγνητικές προσμίξεις ανεβάζονται στην πλευρά μέσω του ιμάντα, που περιστρέφεται γύρω από το μαγνήτη.

Το μαγνήτη άνω του μεταφορέα μπορούμε κατόπιν παραγγελίας να τον εξοπλίσουμε με φύλαξη κατά του πεσίματος του ιμάντα και με τη φύλαξη των περιστροφών του ιμάντα.

Συμπεριφερόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα σε κάθε πελάτη μας. Παράγουμε εξατομικευμένες κατασκευές ανάλογα με τις ανάγκες σας. Γράψτε την προσφορά σας για το διαχωριστικό

Το παρόν προϊόν το κατασκευάζει η εταιρεία μας. Τη συναρμολόγηση και τις υπηρεσίες τις εκτελούν οι δικοί μας επαγγελματικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί.

Σχεδιασμός του διαχωριστή

Κατά το σχεδιασμό του διαχωριστή χρησιμοποιήσαμε τις πολύχρονες εμπειρίες μας με την παραγωγή των μαγνητικών διαχωριστών. Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση προπαντός στην υψηλή αποτελεσματικότητα του διαχωρισμού (τη δύναμη και την προσέγγιση του μαγνητικού πεδίου), την αντίσταση του διαχωριστή και στις πιο απαιτητικές συνθήκες και στη σταθερότητά του.

Ο διαχωριστής αυτός είναι κατασκευασμένος σε κορυφαίες CNC μηχανές και χρησιμοποιήθηκαν παράγοντες διεθνών κατασκευαστών. Για παράδειγμα έδρανα SKF, κίνηση Nord και κοχλιωτό γραναζοκιβώτιο γενικής χρήσης – σε περίπτωση ενδιαφέροντος εξοπλίζεται με μεταλλάκτη Nord. Συνολικά ο διαχωριστής κατασκευάζεται έτσι ώστε να είναι ανθεκτικός και σε δύσκολες συνθήκες (π.χ. κατά το υψηλό σκόνισμα). Όλα τα έδρανα καλύπτονται πλήρως.

Πόσο αποτελεσματικός είναι ο μαγνήτης πάνω από τον μεταφορέα

 

 

Αυτό – καθαρισμού μαγνητικός διαχωριστής άνω του μεταφορέα (MS F EKO) – Οικονομικός

Μαγνητικός διαχωριστής αυτό - καθαρισμού άνω του μεταφορέα MS F EKOΟικονομική παραλλαγή του αναφερόμενου μεταφορέα. Και στον παρόν μεταφορέα οι συλημένες προσμίξεις  επίσης παραχωρούνται στη μεριά μέσω του ιμάντα, που περιστρέφεται γύρο στο μαγνήτη.

Ο διαχωριστής αυτός στην εφαρμογή EKO είναι εξοπλισμένος με κίνηση Nord. Χρησιμοποιήθηκαν τρεχούμενα έδρανα. Επίσης, το σώμα του διαχωριστή δεν είναι τόσο καλά καλυμμένο όπως του τύπου MS F. Και τους δυο τους τύπους των διαχωριστών τους κατασκευάζουμε σε διαφορετικά μεγέθη, έτσι ώστε να μπορούν να εγκατασταθούν πάνω από τους ιμάντες μεταφοράς διαφόρων πλατών.

Συμπεριφερόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα σε κάθε πελάτη μας. Παράγουμε εξατομικευμένες κατασκευές ανάλογα με τις ανάγκες σας. Γράψτε την προσφορά σας για το διαχωριστικό

Το παρόν προϊόν το κατασκευάζει η εταιρεία μας. Τη συναρμολόγηση και τις υπηρεσίες τις εκτελούν οι δικοί μας επαγγελματικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί.

Σύγκριση των μαγνητικών διαχωριστώνMS F και MS F EKO

 ΙδιότητεςΔιαχωριστής MS FΔιαχωριστής MS F EKO
Διαχωριστής με αυτόματο καθαρισμό ano ano
Δυνατότητα εγκατάστασης κάθετα και παράλληλα με τον μεταφορέα ano ano
Υψηλή αποδοτικότητα του διαχωρισμού ano ano
Κίνηση NORD ano ano
Έδρανα SKF Τρεχούμενα έδρανα
Χρήση και σε πολύ σκονισμένο περιβάλλον ano Δε συνιστούμε
Κάλυψη το σώματος του διαχωριστή ano ne
Δυνατότητα εξοπλισμού με αισθητήρα περιστροφών ano ne
Δυνατότητα εξοπλισμού με επιτήρηση πεσίματος του ιμάντα ano ne

Μία χρήσιμη συμβουλή για σας – Ακόμα περισσότερο αποτελεσματικός ο διαχωρισμός των μετάλλων στην μεταφορική ταινία

Umístění magnetické desky a magnetického válce

Κατά το διαχωρισμό μετάλλων από την υψηλότερη στρώση του υλικού στην μεταφορική ταινία, συνιστάται για τη μέγιστη απόδοση διαχωρισμού η χρησιμοποίηση εκτός από τις μαγνητικές πλάκες ή το διαχωριστή πάνω από τον μεταφορέα (1) επίσης και ο μαγνητικός κύλινδρος (2), ο οποίος διαχωρίζει τα μέταλλα από το κάτω μέρος της στρώσης.