βίντεο

Δοχείο διαχωρισμού

Ο μαγνητικός κύλινδρος θα συλλάβει τα μέταλλα και ο κύλινδρος πίεσης από αυτά θα σπρώξει τα υπολείμματα ρευστού. Εύκολα μπορείτε να παρατηρήσετε, την ποσότητα των μεταλλικών προσμίξεων που έχει εγκλωβίσει ο διαχωριστής.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Πτυσσόμενος μαγνητικός διαχωριστής - UP

Ο τύπος αυτός των μαγνητικών διαχωριστών προπαντός προορίζεται για τον διαχωρισμό των μεταλλικών μαγνητικών προσμίξεων από χύδην υλικά με καλές ιδιότητες χυσίματος.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Κυλινδρικοί μαγνητικοί διαχωριστές - MSVR

Οι μαγνητικοί σωλήνες είναι εγκαταστημένοι σε περιστροφικό άτρακτο, που κινείται από ηλεκτρικό κινητήρα. Είναι δυνατή η αλλαγή ταχύτητας περιστροφής των μαγνητικών σωλήνων ανάλογα με τον τύπο και την ποσότητα του διαχωρισμένου υλικού.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνητικός διαχωριστής αυτό - MS F

Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση προπαντός στην υψηλή αποτελεσματικότητα του διαχωρισμού (τη δύναμη και την προσέγγιση του μαγνητικού πεδίου), την αντίσταση του διαχωριστή και στις πιο απαιτητικές συνθήκες και στη σταθερότητά του.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνητικά τύμπανα ανεβάσματος - MBVD

Το κάτω τύμπανο συλλαμβάνει τις μεταλλικές προσμείξεις από τον ιμάντα μεταφοράς, το μη-μαγνητικό υλικό ακολούθως μεταφέρεται στον μεταφορέα. Το άνω τύμπανο αναλαμβάνει τις μεταλλικές προσμείξεις από το κάτω τύμπανο και χύνονται σε ξεχωριστή χοάνη.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνήτες σε φίλτρα από ύφασμα - MTF

Μαγνήτες σε φίλτρα από ύφασμαΑυτοί οι μαγνητικοί διαχωριστές περιέχουν πολύ ισχυρούς μαγνήτες νεοδυμίου NdFeB και για το λόγο αυτό ο διαχωρισμός είναι πολύ αποτελεσματικός. Οι μαγνητικές ράβδοι κατασκευάζονται με γυαλιστερή επιφάνεια, διευκολύνοντας το καθαρισμό σε μεγάλο βαθμό.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνήτες στη χοάνη του πιεστήριου εγχύσεως - MDN UP

Έχουμε αναπτύξει τους μαγνήτες στη χοάνη του πιεστήριου εκχύσεως σε βελτιωμένο σχεδιασμό σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις για τη μέγιστη απόδοση διαχωρισμού και ασφάλειας στην εργασία. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματά του είναι η τοποθέτηση μαγνητών στο πλαστικό κάλυμμα, το οποίο καλύπτει ολόκληρη τη διατομή της χοάνης του πιεστηρίου εκχύσεως.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Eddy current separator - MSNK

Ο διαχωριστής αυτός αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά των μαγνητικών διαχωριστών και επιτρέπει το διαχωρισμό των μη μαγνητικών μετάλλων από τα μαγνητικά μέταλλα και τα άλλα μη μαγνητικά σωματίδια. Κατά την περιστροφή του μαγνητικού κυλίνδρου σχηματίζονται δινορεύματα, με τη συνέπεια, ότι τα μη μαγνητικά μέταλλα "τινάζονται" από το μαγνητικό κύλινδρο.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνήτες νεοδυμίου

Ο μαγνήτης νεοδυμίου (NdFeB) είναι αυτή τη στιγμή ο ισχυρότερος μόνιμος μαγνήτης. Αυτοί οι μαγνήτες έχουν ακόμη και σε μικρά μεγέθη μεγάλη δύναμη.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Έγχρωμοι μαγνήτες γραφείου

Κατασκευάζουμε έγχρωμους μαγνήτες γραφείου σε πέντε χρώματα. Οι μαγνήτες έχουν διάμετρο 15, 16, 20 και 26 mm, το πάχος είναι πάντα 5 mm.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνήτες σε πλαστική κασετίνα

Πολύ ισχυροί μαγνήτες γραφείου τοποθετημένοι σε πλαστική κασετίνα. Κατάλληλοι για τη συγκράτηση σχεδίων μεγάλων διαστάσεων. Συγκρατεί μέχρι 24τμ φύλλων χαρτιού διαστάσεων Α4.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνήτες σε μεταλλική κασετίνα

Οι ισχυροί μαγνήτες γραφείου τοποθετημένοι σε μεταλλική κασετίνα συγκρατούν έως 15 τμφύλλων χαρτιού διαστάσεων Α4. Χάρη στο εργονομικό τους σχήμα είναι εύκολος ο χειρισμός τους.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνήτης σε μεταλλική κασετίνα – επεξεργασία κασετίνας

Δείτε πως παράγουμε μεταλλικές κασετίνες για τους μαγνήτες μας.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνητικοί αριθμοί

Οι μαγνητικοί αριθμοί είναι ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό εργαλείο για τους μαθητές, που με ένα τόσο μη βίαιο παιχνίδι διδάσκονται τις βασικές γνώσεις μαθηματικών.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνήτες clip

Οι μαγνήτες είναι πολύ ισχυροί μαγνήτες νεοδυμίου NdFeB καλυμμένοι με ελαστικό στρώμα που προστατεύει τους μαγνήτες από τη φθορά.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Αδιάβροχοι ελαστικοποιημένοι μαγνήτες

Οι μαγνήτες αυτοί νεοδυμίου είναι πλήρως καλυμμένοι με στρώση καουτσούκ, η οποία παρέχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα: ανθεκτικότητα σε νερό και προστασία κατά του γρατσουνίσματος.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνήτες Smiley

Είναι κατάλληλοι για τη συγκράτηση παιδικών εικόνων στο ψυγείο ή στους μαγνητικούς πίνακες, όπου αισθητικά δεν δίνουν την κρύα εντύπωση των κλασικών μαγνητών.

 

Αγορά μαγνήτης

Ευέλικτος μαγνητικός πίνακας

Μην προσθέτετε αυτήν την μαγνητική μεμβράνη σε μαγνητική βάση, αλλά τα μαγνητικά προϊόντα σ΄ αυτήν.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτοκόλλητες μαγνητικές ταινίες

Τη μαγνητική ταινία θα την κολλήσετε με αυτοκόλλητο στρώμα σε οποιοδήποτε αντικείμενο, το οποίο, στη συνέχεια θα το συνδέσετε στη μαγνητική επιφάνεια.

 

Περισσότερες πληροφορίε

Μαγνητικές ετικέτες

Η μαγνητική ετικέτα πιο συχνά χρησιμοποιείται στην κατάσταση των αποθηκών για τη διάκριση των ραφιών ή επίσης για τη διάκριση των πλαισίων πορτών. Διαθέτουμε C- προφίλ με πλάτος 20, 30 και 50 mm.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνητικό χαρτί

Το μαγνητικό φωτογραφικό χαρτί είναι μεγέθους Α4 και μπορείτε σ΄ αυτό να εκτυπώσετε χωρίς ανησυχία σε λέιζερ και inkjet εκτυπωτή.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Κλασσικές μαγνητικές θήκες

Η μαγνητική θήκη χρησιμοποιείται στις αποθήκες για την επισήμανση των ραφιών ή στην παραγωγή για την επισήμανση των παραγωγικών διαδικασιών.

 

Περισσότερες πληροφορίες

μαγνητικές θήκες με πλαίσιο

Η θήκη έχει μαγνητική ταινία γύρω από ολόκληρη την περίμετρο. Προστατεύει τα έγγραφα από τη σκόνη και τους ρύπους.

 

Περισσότερες πληροφορίες

μαγνητικές θήκες με άνοιγμα

Η θήκη έχει μαγνητική ταινία γύρω από ολόκληρη την περίμετρο. Στο τοποθετημένο χαρτί μπορείτε εύκολα να γράψετε χωρίς να είναι απαραίτητη η αφαίρεση του χαρτιού από τη θήκη.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Λυγισμένη μαγνητικές θήκες

Η θήκη έχει ελεύθερο το άνω άκρο, στο οποίο θα εισάγετε φύλλο χαρτιού και στη συνέχεια στερεώστε τη θήκη σε μεταλλική επιφάνεια.

 

Περισσότερες πληροφορίες

μαγνητικές θήκες για μη-μαγνητικές επιφάνειες

Η συγκεκριμένη μαγνητική θήκη είναι εντελώς διαφορετική, από αυτήν που μέχρι σήμερα γνωρίζατε. Στο πίσω μέρος έχει αυτοκόλλητο μέσω του οποίου μπορείτε να στερεώσετε τη θήκη σε μη-μαγνητική επιφάνεια.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνητική σκούπα με μαγνήτες νεοδυμίου

Οι μαγνητικές σκούπες εξασφαλίζουν τη συλλογή των μεταλλικών προσμίξεων στα πατώματα (των ρινισμάτων, καρφιών, λειαντικής σκόνης) στα εργαστήρια, στις αίθουσες εργοστασίων ή στους χώρους στάθμευσης.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνητική σκούπα για περονοφόρο ανυψωτικό όχημα

Προορίζεται κυρίως για τη συλλογή μεταλλικών προσμείξεων (μεταλλικά ρινίσματα, καρφιά, σκόνη λείανσης). Βρίσκει εφαρμογή στον καθαρισμό μεγάλων περιοχών. Τη συγκεκριμένη σκούπα εύκολα μπορείτε να την τοποθετήσετε στους ολισθητήρες των περονοφόρων ανυψωτικών οχημάτων.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνητική σκούπα για περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα UP 2

Βάση της ανάδρασης από τους χρήστες αναπτύξαμε πρόσφατα μαγνητική σκούπα για περονοφόρα οχήματα με σημαντικά εκτεταμένη επιφάνεια και άνετο τρόπο απομαγνητισμού.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνητικές σκούπες για επιφάνειες αεροδρομίων

Η μαγνητική σκούπα προορίζεται για τη συλλογή μεταλλικών προσμείξεων (ρινισμάτων, καρφιών, τριχών από μεταλλικές βούρτσες) από τις επιφάνειες αεροδρομίων. Τη σκούπα μπορείτε εύκολα να την τοποθετήσετε σε όχημα εξοπλισμένο με συσκευή ανάρτησης.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνητικοί φακοί επίπεδοι με μίσχο και εσωτερικό σπείρωμα

Μαγνητικοί φακοί με μίσχο – με εσωτερικό σπείρωμα. Επιλέξτε ανάλογα με το μέγεθος, τη δύναμη του μαγνήτη και την αντοχή στη θερμοκρασία!

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνητικοί ράβδοι δοκιμής

Η μαγνητική ράβδος δοκιμής χρησιμοποιείται για να ελεγχθεί εάν το υλικό περιέχει μεταλλικές-μαγνητικές προσμείξεις.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνητικοί γνώμονες

Το μαγνητικό ορθογωνιόμετρο εξοικονομεί χρόνο κατά τη διάρκεια της συγκόλλησης των διάφορων προφίλ. Ρυθμιζόμενη γωνία μεταξύ των 45° - 90° (κλίμακα ανά 5°)

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνητικός συλλέκτης μεταλλικών ρινισμάτων

Ο χειροκίνητος μαγνητικός συλλέκτης ρινισμάτων χρησιμοποιείται για τη συλλογή των μεταλλικών προσμίξεων σε εργαστήρια μεταλλουργικά και εφαρμοστών.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον συλλέκτη μεταλλικών ρινισμάτων

Εύκαμπτος μαγνήτης διάσωσης

Ο εύκαμπτος μαγνήτης διάσωσης προορίζεται για τη σύλληψη και ανέλκυση μεταλλικών αντικειμένων από δυσπρόσιτους χώρους ή γωνίες, π.χ. πίσω από τα έπιπλα, σωλήνες κτλ.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Ανασυρόμενος ευέλικτος μαγνήτης διάσωσης

Ο μαγνήτης αποτελείται από δύο μέρη του σταθερού σωλήνα και από το ρυθμιστικό εύπλαστο ράβδο. Τραβήξτε τη ράβδο στο επιθυμητό μήκος και σφίξτε το βύσμα. Μετά μπορείτε να κάμπτετε τη ράβδο στο επιθυμητό σχήμα. Στην άκρη της ράβδου υπάρχει ισχυρός μαγνήτης νεοδυμίου.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Ευέλικτος αυτόματος μαγνήτης διάσωσης

Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του μαγνήτη είναι η πτυσσόμενη μύτη με μαγνήτη. Το εργαλείο μπορεί έτσι απρόσκοπτα να κινείται μεταξύ μεταλλικών αντικειμένων, χωρίς κίνδυνο να συγκρατηθεί σε μεταλλικά αντικείμενα.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνήτης ζώνης

Είναι ένα πολύ χρήσιμο υποβοηθητικό για τους βιοτέχνες, τους ιδιοκατασκευαστές και τους επισκευαστές. Μέσω του κλιπ στο πίσω μέρος θα συνδέσετε το μαγνήτη στη ζώνη.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνητικό ανοιχτήρι

Το χρήσιμο αυτό υποβοηθητικό επιτρέπει με μια κίνηση να ανοίξει τη φιάλη και ταυτόχρονα να συλλαμβάνει το καπάκι.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνητικό μπολ

Από το εξωτερικό μέρος είναι στον πάτο του μπολ πολύ ισχυροί μαγνήτες, που κρατούν όλα τα αντικείμενα στο μπολ και το ίδιο το μπολ στο μεταλλικό υπόστρωμα.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνητική λαβή κούπας

Τη λαβή κούπας θα την συνδέσετε οπουδήποτε σε μια μεταλλική επιφάνεια, πχ. στο ψυγείο, στον τοίχο ραφιού, στο πλαίσιο θήρας ή σε ντουλάπι συναρμολόγησης.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνητικό μέτρο

Το μαγνητικό μέτρο είναι μήκους ενός μέτρου. Περιέχει κόκκινη και μπλε μελάνη ανθεκτική στις ακτινοβολίες UV σε λευκή επιφάνεια βινυλίου.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Ξύλινο κιβώτιο

Αυτά τα ξύλινα κιβώτια είναι οι τέλειοι βοηθοί σε διάφορες εγκαταστάσεις, όπου μπορούν να χρησιμεύσουν π.χ. στην αποθήκευση προϊόντων, ημικατεργασμένων προϊόντων, στην οργάνωση παραγωγής κ.τ.λ.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνητική καρφίτσα

Η μαγνητική καρφίτσα είναι πολύ ισχυρή, συγκρατεί έως 40 φύλλα χαρτιού Α4.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνητική βάση για πετσέτες κουζίνας

 

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνητική ταινία και μαγνητικοί φακοί με άγκιστρο

Τα προϊόντα μας βρίσκουν διάφορες εφαρμογές. Κοιτάξτε με τα μάτια σας, οι μαγνητικές ταινίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κρεμάστρα κλειδιών ή ρούχων.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μαγνητική ταινία

Μαγνητική πόρτα επιθεώρησης με μεντεσέ

Η επένδυση στην πόρτα δένει απόλυτα με την εξωτερική επένδυση και η πόρτα δένει αρμονικά με το γύρω περιβάλλον. Η πόρτα είναι εξοπλισμένη με μεντεσέδες αλουμινίου και με σταθερό περιμετρικό πλαίσιο αλουμινίου υψηλής φέρουσας ικανότητας, το οποίο θα βιδωθεί στην περιβάλλουσα βάση.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνήτες πορτών στην επιπλοποιία

Πλεονέκτημα αυτού του τύπου μαγνήτη πόρτας είναι η δυνατότητα υψηλής ρύθμισης. Χάρη αυτού μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τη θέση του και έτσι να πετύχετε, ότι η μη απολύτως ίσα πόρτα να κλείσει βάσιμα.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνητικός αποσκληρυντής νερού

Ο μαγνητικός αποσκληρυντής νερού μεταβάλει τις φυσικές ιδιότητες των αλάτων που διέρχονται από το μαγνητικό πεδίο, με απλά λόγια „μαλακώνει“ το νερό μειώνοντας σημαντικά την εναπόθεση του πουριού.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Μαγνητική ετικέτα ονόματος

Οι μαγνήτες διασφαλίζουν την σταθερή συγκράτηση της ετικέτας ονόματος ακόμα και μέσα από παχύτερο στρώμα υφάσματος (μπλουζάκι, πουκάμισο, σακάκι, μπουφάν). Οι μαγνήτες δεν λεκιάζουν το ύφασμα. Πολύ εύκολα, εάν χρειαστεί, μπορείτε να μετακινήσετε την ετικέτα ονόματος σε ένα άλλο μέρος του ενδύματος.

 

Περισσότερες πληροφορίες