Κωνοειδής μαγνήτης διαλογής εκκρεμής

Κωνοειδής μαγνήτης διαλογής εκκρεμήςΧρησιμοποιείται γιατην επαλήθευση της παρουσίας του μαγνητικού υλικού και γι΄ αυτό ανήκουν στο συνήθη εξοπλισμό  των υπαλλήλων της συλλογής πρώτων υλών. Είναι τοποθετημένος σε αλυσίδα από ορείχαλκο μήκους 50 cm. Η αλυσίδα είναι εφοδιασμένη με άγκιστρο για εύκολη στερέωση στα ρούχα, μειώνοντας τη δυνατότητα απώλειας του μαγνήτη. Το μήκος του μαγνήτη είναι 50 mm, η διάμετρος 14 mm και το βάρος 36 g.

Κωνοειδής μαγνήτης διαλογής εκκρεμής

Κωνοειδής μαγνήτης διαλογής εκκρεμήςΧρησιμοποιείται γιατην επαλήθευση της παρουσίας του μαγνητικού υλικού. Όπως και ο κωνοειδής μαγνήτης διαλογής είναι εφοδιασμένος με πολύ ισχυρό NdFeB μαγνήτη. Χάρη της τοποθέτησης στη ράβδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το τράβηγμα των μεταλλικών μαγνητικών εξαρτημάτων από δύσκολα  προσιτούς χώρους (π.χ. από τον κινητήρα του οχήματος). Συνολικό μήκος 160 mm, διάμετρος14 mm.

Σούπερ ισχυρός μαγνήτης διαλογής

Σούπερ ισχυρός μαγνήτης διαλογήςΕίναι εξοπλισμένος με πολύ ισχυρό NdFeB μαγνήτη. Χάρη αυτού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διάκριση του υλικού  ακόμη και σε μεγαλύτερη απόσταση. Ο μαγνήτης αυτός χρησιμοποιείται πολύ για την εξακρίβωση, αν ανάμεσα στο μη μαγνητικό υλικό (χαρτί, πολύτιμα μέταλλα) βρίσκεται και μαγνητικό υλικό. Έτσι μπορεί εύκολα να αποφευχθεί η απόπειρα απάτης κατά την εξαγορά των πολύτιμων μετάλλων. Η μαγνητική δύναμη είναι 1 kN, οι διαστάσεις 114x72 mm και το βάρος 1,5 kg.

Ο σούπερ ισχυρός μαγνήτης διαλογής SmCo είναι εξοπλισμένος με πολύ δυνατό μαγνήτη σαμαριού. Για τη δύναμη είναι συγκρίσιμος με τον αναφερόμενοΣούπερισχυρό μαγνήτη διαλογής . Το κύριο πλεονέκτημα του μαγνήτη αυτού είναι η αντοχή κατά της διάβρωσης (δυνατότητα χρησιμοποίησης στο νερό).

Υπέρ ισχυρός μαγνήτης επιλογής UP

Σούπερ ισχυρός μαγνήτης διαλογής UPΤο νέο τύπο του υπέρ ισχυρού μαγνήτη επιλογής τον εξοπλίσαμε μενέαεργονομικήλαβή, που εξασφαλίζει μ΄ αυτόν τον πολύ ισχυρό μαγνήτη τον εύκολο και άνετο χειρισμό. Απολαύστε την αυξημένη άνεση στη δουλειά!

Η μεγάλη δύναμη του μαγνήτη παρέμεινε προφανώς διατηρημένη!

Το προϊόν υπάρχει στην αποθήκη αμέσως για παράδοση.

ΑΓΟΡΑ ΜΑΓΝΗΤΗ

Το παρόν προϊόν το κατασκευάζει η εταιρεία μας. Τη συναρμολόγηση και τις υπηρεσίες τις εκτελούν οι δικοί μας επαγγελματικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί.

Μαγνητικοί ράβδοι δοκιμής

Μαγνητικοί ράβδοι δοκιμήςΗ μαγνητική ράβδος δοκιμής χρησιμεύει για δοκιμή, αν το υλικό περιέχει μεταλλικές-μαγνητικές προσμείξεις.  Είναι εξοπλισμένη με πολύ δυνατούς μαγνήτες NdFeB. Τις προσμίξεις θα τις αφαιρέσετε τραβώντας την πλαστική χειρολαβή  και οι μαγνητικές προσμίξεις θα πέσουν. Δείτε την εμψύχωση λειτουργία της μαγνητικής ράβδους δοκιμής.

Προσφέρουμε δυο τύπους – λειτουργικό μαγνητικό μήκος 140 mm

  • Ø 20 mm, μαγνητική επαγωγή περίπου 4380 G (μετρούμενο στην επιφάνεια του μαγνητικού πυρήνα)
  • Ø 30 mm, μαγνητική επαγωγή περίπου 5200 G (μετρούμενο στην επιφάνεια του μαγνητικού πυρήνα)

Το προϊόν υπάρχει στην αποθήκη αμέσως για παράδοση.

ΑΓΟΡΑ ΡΑΒΔΟΥ ΔΟΚΙΜΗΣ

Το παρόν προϊόν το κατασκευάζει η εταιρεία μας. Τη συναρμολόγηση και τις υπηρεσίες τις εκτελούν οι δικοί μας επαγγελματικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί.

Μαγνητικές σκούπες

Για τη χρήση στις υπηρεσίες συλλογής πρώτων υλών προσφέρουμε μαγνητικές σκούπες, οι οποίες είναι μεγάλος βοηθός στο καθάρισμα  στους χώρους διαχείρισης (πρόληψη ελαττωμάτων των αυτοκινήτων) και για τη διαλογή των σιδηρούχων και μη σιδηρούχων μετάλλων.