Σχετικά MAGSY

Η πρόθεσή μας είναι να παράγουμε μόνο ποιοτικά προϊόντα ικανά να συγκριθούν με άλλα και να χρησιμεύουν για την πλήρη ικανοποίησή σας.

Υποκαταστήματα MAGSY

Για να είμαστε σε θέση να αντιδράμε στις επιθυμίες σας, σταδιακά ιδρύσαμε υποκαταστήματα στην Πολωνία, Σλοβακία και Βουλγαρία. Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουμε εμπορική αντιπροσώπευση.

Πιστοποιητικά

Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι παράγουμε προϊόντα από υλικά κορυφαίας ποιότητας και πως τα προϊόντα μας πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας.

Εμπορικοί όροι του e-shop

Πριν κάνετε μία παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, διαβάστε τους εμπορικούς μας όρους.

Δοκιμές των μαγνητών

Προσφέρουμε επίσης τη μέτρηση της δύναμης αποσπάσματος (κατόπιν αιτήματος και τη μαγνητική επαγωγή) των δικών σας μαγνητών, μαγνητικών φακών, μαγνητών ανύψωσης και άλλων μαγνητικών συσκευών.

Γιατί αξίζει να συνεργαστείτε με την εταιρεία Magsy, s. r. o.

Πουλάμε μαγνήτες και μαγνητικά φίλτρα με πιστοποιητικά ποιότητας

Στις 10 Αυγούστου 2006 λάβαμε το πιστοποιητικό ISO 9001. Ως εκ τούτου μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι η παραγωγή μας χρησιμοποιεί μόνο υλικά υψηλής ποιότητας, και τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τις καλύτερες προδιαγραφές ποιότητας, κατασκευάζονται σε καθαρό εργασιακό χώρο από ειδικευμένο προσωπικό σύμφωνα με τα ενιαία τεχνικά έγγραφα.

Οι δραστηριότητες παραγωγής μας βρίσκονται μόνο στην Τσέχικη Δημοκρατία

Βασιζόμαστε στην επιδεξιότητα και στην δεξιοτεχνία των εργαζομένων μας – τωνμεταλλουργών, τωντορναδόρων,  τωνφρεζαδόρων καιτωνσυγκολλητών. Η πρόθεσή μας είναι να παράγουμε μόνο ποιοτικά προϊόντα ικανά να συγκριθούν με άλλα και να χρησιμεύουν για την πλήρη ικανοποίησή σας.

Έχουμε δικά μας τμήματα σχεδιασμού και ανάπτυξης

Θεωρούμε ότι μόνο η συνεχήςανάπτυξη είναι ο σωστός τρόπος για τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας. Για αυτό μπορούμε να βασιστούμε στο δικό μας τμήμα σχεδιασμού και ανάπτυξης που αποτελείται από έμπειρους και με κίνητρα εργαζομένους.  Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε εύκολα να προετοιμάσουμε προϊόντα που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

Λειτουργούμε υποκαταστήματα σε χώρες της Ευρώπης

Για να είμαστε σε θέση να αντιδράμε στις επιθυμίες σας, σταδιακά ιδρύσαμε υποκαταστήματα στην Πολωνία, Σλοβακία και Βουλγαρία. Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουμε εμπορική αντιπροσώπευση.

Πουλάμε μαγνήτες και άλλα προϊόντα σε όλο τον κόσμο

Είμαστε περήφανοι που έχουμε καθιερωθεί στις αγορές του εξωτερικού. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθεί στις επιθυμίες και των πιο απαιτητικών πελατών. Παράλληλα είναι για εμάς δέσμευση να διατηρούμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.

Έχουμε δραστηριοποιηθεί στην αγορά από το 2000

Η εταιρεία MAGSY, s. r. o. ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2000. Ιδρυτής και μοναδικός ιδιόκτητης είναι ο Jiří Němeček (Γιρι Νιέμετσεκ). Από μία αρχικά μικρή εταιρεία με λίγους υπαλλήλους, εξελίχθηκε σε μια σταθερή και ευημερούσα επιχείρηση με δεκάδες εργαζομένους και με ποιοτικό υπόβαθρο. Από το τέλος του 2011, βρισκόμαστε στις νέες εγκαταστάσεις που πληρούν τις απαιτήσεις μας σχετικά με την αποτελεσματικότητα της παραγωγής και την άνεση εργασίας.

Συμπεριφερόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα σε κάθε πελάτη μας. Παράγουμε εξατομικευμένες κατασκευές ανάλογα με τις ανάγκες σας. Γράψτε την προσφορά σας για το διαχωριστικό

Υποκαταστήματα Magsy, s. r. o.

Για να είμαστε σε θέση να αντιδράμε στις επιθυμίες σας, σταδιακά ιδρύσαμε υποκαταστήματα στην Πολωνία, Σλοβακία και Βουλγαρία.

Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουμε εμπορική αντιπροσώπευση.

Česká republika

MAGSY, s.r.o.
Holešovská 457
763 16 Fryšták
tel.: +420 577 220 497
www.magsy.cz

Slovensko

MAGSY SK, s.r.o.
ulica 1. mája 882/46
020 25 Púchov
tel.: +421 424 353 266
www.magsy.sk

Polska

Magsy Sp. z o.o.
ul. Nakielska 35
42-600 Tarnowskie Góry
tel.: +48 32 768 34 56
www.magsy.pl

Deutschland

MAGSY GmbH
Langer Kornweg 28
65451 Kelsterbach
tel.: +49 (0) 6107 985 67 25
www.magsy.eu

Bulgaria

Magsy Bulgaria EOOD
ul. Kjustendil 21
Sofia 1609
tел.: +359 2 859 9658
www.magsy.bg

România

S.C. MAGSY RO S.R.L.
Ferma 8
417331 Homorog, jud. Bihor
tel.: +4 0259 372 321
www.magsy.ro

Россия

ООО «МАГСИ»
Проезд Автоматики 10/3, офис 1
460048, г. Оренбург
+79 867 945 3911
www.magnity-magsy.ru

United States

MAGSY, INC.
12121 Wilshire Boulevard, Suite 525
Los Angeles, CA 90025
tel.: +1 619 488 1743
fax: +1 619 488 1937
www.magsy.us

Πιστοποιητικά

Πιστοποιητικό ISO 9001:2008

Πιστεύουμε ότι μόνο τα ποιοτικά επεξεργασμένα προϊόντα από υψηλής ποιότητας υλικών, έχουν στον κόσμο σήμερα πιθανότητες επιτυχίας. Για αυτόν το λόγο στις 10 Αυγούστου του 2006 γίναμε κάτοχοι του πιστοποιητικού ISO 9001. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα προϊόντα μας πληρούν τις απαιτήσεις της υψηλότερης ποιότητας, κατασκευάζονται σε καθαρό εργασιακό χώρο από ειδικευμένο προσωπικό σύμφωνα με τα ενιαία τεχνικά έγγραφα.

 

Πιστοποιητικό από το Strojírenského zkušebního ústavu (Μηχανολογικό ινστιτούτο δοκιμών) στο Μπρνο

Πιστοποιητικό από το Strojírenského zkušebního ústavu (Μηχανολογικό ινστιτούτο δοκιμών) στο Μπρνο

Οι μαγνήτες ανύψωσης μας ελέγχονται από το Strojírenský zkušební ústav (Μηχανολογικό ινστιτούτο δοκιμών) στο Μπρνο. Κάθε μαγνήτης ανύψωσης ελέγχεται ξεχωριστά πριν από την πώληση και παρέχεται συμπεριλαμβανομένου του πιστοποιητικού  με διευκρινισμένη την ικανότητα φόρτωσης. Κάθε μαγνήτης ανύψωσης πληροί τις απαιτήσεις της οδηγίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και και του Συμβουλίου 2006/42/ΕΚ.

Πρωτόκολλο δοκιμής

Πρωτόκολλο δοκιμής

Για κάθε μαγνητικό διαχωριστή επισυνάπτουμε επίσης το πρωτόκολλο δοκιμής, το οποίο επιβεβαιώνει ότι ο διαχωριστής πέρασε με επιτυχία τη δοκιμή της μαγνητικής επαγωγής και τη δοκιμή αποκόλλησης. Η δοκιμή της μαγνητικής επαγωγής διεξάγεται με gauss-meter και τη δοκιμή της αποκόλλησης στη συσκευή δοκιμής TZM2 σύμφωνα με τη μέθοδο που περιγράφεται στο πρωτόκολλο.

 

Συμπεριφερόμαστε οικολογικά

Συμπεριφερόμαστε οικολογικά

Είμαστε συνδεδεμένοι στο σύστημα EKO-KOM και πληρούμε την υποχρέωση παραλαβής επιστροφών και ανάκτησης των απορριμμάτων συσκευασίας. Φροντίζουμε ώστε να μη δημιουργούμε κατά την παραγωγή πλεονασματικές ουσίες επιβλαβείς για το περιβάλλον.